promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Várkonyi és Szulák bánta, hogy Hajdú Péter vezérigazgató lett
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Life és Ozone TV vezérigazgatójává nevezték ki Hajdú Pétert, aki jött, látott és alacsony nézettségi mutatók miatt megszüntette Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát.

A Life és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói feladatát május 11-től Hajdú Péter vette át. A korábbi műsorvezető most a Story magazinnak beszélt új feladatáról, s arról, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve. Egyúttal biztosított mindenkit arról, hogy átalakítja a csatornát, ez pedig sok mindenkinek fájni fog. Célja ugyanis, hogy a Life három éven belül az öt kábeltévé között legyen a 117 magyar nyelvű csatorna közül.

Hajdú első lépésként elkaszálta Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorait. Ennek oka, mint mondta az, hogy a műsorok nem hozták a várt nézettséget.

„A munkájukra persze számítunk, de más típusú magazinokban. Lesznek elbocsátások és bérkorrekciók is”

– fogalmazott a Story-nak Hajdú Péter.

Az újdonsült vezérigazgató arról is beszélt, hogy nem zárja ki, hogy visszatérjen a képernyőre, de ezt jelenleg másodlagos kérdésnek tartja. Kiemelte egyúttal, baráti alapon nem fog senkinek munkát osztogatni.

„Kizárt, hogy valaki csak azért kapjon műsort a csatornánál, mert a barátom. Ha van benne ötlet, kreativitás, és hiszünk benne, akkor kap esélyt, ellenkező esetben nem”

– tette hozzá.

Szulák Andrea már reagált is Hajdú Péter döntésére, egyben jelezte, hogy május 28-i dátummal megszünteti Instagram-oldalát:

„Bréking! Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai megerősítettek abban az elhatározásomban, hogy NE fogadjam el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozom a Life TV-hez. Mészáros Beatrixnek köszönöm a lehetőséget és minden volt munkatársamnak további sok sikert kívánok! Szerettelek Titeket!
Barátsággal: Szulák Andrea”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás