Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Várkonyi és Szulák bánta, hogy Hajdú Péter vezérigazgató lett

Várkonyi és Szulák bánta, hogy Hajdú Péter vezérigazgató lett

Színes

Várkonyi és Szulák bánta, hogy Hajdú Péter vezérigazgató lett

Színes

HZS - 2020.05.28. 17:17

A Life és Ozone TV vezérigazgatójává nevezték ki Hajdú Pétert, aki jött, látott és alacsony nézettségi mutatók miatt megszüntette Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát.

A Life és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói feladatát május 11-től Hajdú Péter vette át. A korábbi műsorvezető most a Story magazinnak beszélt új feladatáról, s arról, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve. Egyúttal biztosított mindenkit arról, hogy átalakítja a csatornát, ez pedig sok mindenkinek fájni fog. Célja ugyanis, hogy a Life három éven belül az öt kábeltévé között legyen a 117 magyar nyelvű csatorna közül.

Hajdú első lépésként elkaszálta Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorait. Ennek oka, mint mondta az, hogy a műsorok nem hozták a várt nézettséget.

„A munkájukra persze számítunk, de más típusú magazinokban. Lesznek elbocsátások és bérkorrekciók is”

– fogalmazott a Story-nak Hajdú Péter.

Az újdonsült vezérigazgató arról is beszélt, hogy nem zárja ki, hogy visszatérjen a képernyőre, de ezt jelenleg másodlagos kérdésnek tartja. Kiemelte egyúttal, baráti alapon nem fog senkinek munkát osztogatni.

„Kizárt, hogy valaki csak azért kapjon műsort a csatornánál, mert a barátom. Ha van benne ötlet, kreativitás, és hiszünk benne, akkor kap esélyt, ellenkező esetben nem”

– tette hozzá.

Szulák Andrea már reagált is Hajdú Péter döntésére, egyben jelezte, hogy május 28-i dátummal megszünteti Instagram-oldalát:

„Bréking! Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai megerősítettek abban az elhatározásomban, hogy NE fogadjam el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozom a Life TV-hez. Mészáros Beatrixnek köszönöm a lehetőséget és minden volt munkatársamnak további sok sikert kívánok! Szerettelek Titeket!
Barátsággal: Szulák Andrea”.

A post shared by Szulak Andrea (@szulakandrea) on

Borítókép: 24.hu

Legolvasottabb hírek