Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Várkonyi és Szulák bánta, hogy Hajdú Péter vezérigazgató lett

Várkonyi és Szulák bánta, hogy Hajdú Péter vezérigazgató lett

Színes

Várkonyi és Szulák bánta, hogy Hajdú Péter vezérigazgató lett

Színes

HZS 17:17

A Life és Ozone TV vezérigazgatójává nevezték ki Hajdú Pétert, aki jött, látott és alacsony nézettségi mutatók miatt megszüntette Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorát.

A Life és Ozone televíziót működtető Media Vivantis Zrt. vezérigazgatói feladatát május 11-től Hajdú Péter vette át. A korábbi műsorvezető most a Story magazinnak beszélt új feladatáról, s arról, hogy milyen tervei vannak a jövőre nézve. Egyúttal biztosított mindenkit arról, hogy átalakítja a csatornát, ez pedig sok mindenkinek fájni fog. Célja ugyanis, hogy a Life három éven belül az öt kábeltévé között legyen a 117 magyar nyelvű csatorna közül.

Hajdú első lépésként elkaszálta Várkonyi Andrea és Szulák Andrea műsorait. Ennek oka, mint mondta az, hogy a műsorok nem hozták a várt nézettséget.

„A munkájukra persze számítunk, de más típusú magazinokban. Lesznek elbocsátások és bérkorrekciók is”

– fogalmazott a Story-nak Hajdú Péter.

Az újdonsült vezérigazgató arról is beszélt, hogy nem zárja ki, hogy visszatérjen a képernyőre, de ezt jelenleg másodlagos kérdésnek tartja. Kiemelte egyúttal, baráti alapon nem fog senkinek munkát osztogatni.

„Kizárt, hogy valaki csak azért kapjon műsort a csatornánál, mert a barátom. Ha van benne ötlet, kreativitás, és hiszünk benne, akkor kap esélyt, ellenkező esetben nem”

– tette hozzá.

Szulák Andrea már reagált is Hajdú Péter döntésére, egyben jelezte, hogy május 28-i dátummal megszünteti Instagram-oldalát:

„Bréking! Hajdú Péter személye és megnyilvánulásai megerősítettek abban az elhatározásomban, hogy NE fogadjam el a csatorna ajánlatát, így mostantól nem tartozom a Life TV-hez. Mészáros Beatrixnek köszönöm a lehetőséget és minden volt munkatársamnak további sok sikert kívánok! Szerettelek Titeket!
Barátsággal: Szulák Andrea”.

A post shared by Szulak Andrea (@szulakandrea) on

Borítókép: 24.hu