promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álhírként terjesztették, hogy Bódi Margó ByeAlexszel csalja férjét
Borítókép:  RTL Klub offical
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Margó teljesen kiakadt, és ügyvédet fogadott, míg ByeAlexet nem érdekelte túlzottan a dolog.

Az urbanlegends.hu folyamatosan nyomon követi az álhíroldalat, szóval nem árt böngészgetni, hogy mire kell figyelni. A legnépszerűbb weblapok amúgy ugyanazt a sémát követik, vagyis lemásolják valamilyen népszerűbb oldal nevét. Ilyenekre kell gondolni:

  • index-hirek.me
  • tv2-most.me
  • rtl-klub.me
  • fem3cafe.me
  • blikkruzs.me

Szóval ha azt látjátok, hogy promotions.me és nem .hu, akkor azok biztosan nem mi vagyunk.

Most Bódi Margó szaladt bele nagyon, hogy milyen is az álhírgyártás pöcegödre. Az egyik oldal azt állította, hogy Bódi Guszti felesége csalja a férjét. A cikk szerzője ráadásul még ennél is továbbment a kattintásokért, mivel azt állította, hogy Margó szeretője ByeAlex. Valószínűleg ezen most elég sokan felnevettek, kivéve Bódi Margót, aki nagyon kiakadt ezen az egészen.

„Sokkot kaptam, amikor megláttam. Azt állították, hogy megcsalom a férjemet! Ráadásul nem is titkoljuk a viszonyt, mert több helyen kiszívtam Alex nyakát, ami látszik is”

mesélte a Blikknek az énekesnő, aki azonnal ügyvédet fogadott. Az ügyvéd írt is az oldal üzemeltetőjének, ha nem tűnik el a cikk, akkor rendőrségi ügy lesz belőle. Végül az ügyvédi felszólítás után lekerült az álhír az oldalról.

„Nálunk, lováriknál hatalmas szégyen már a feltételezés is, hogy egy nő megcsalja az urát, hát még az, hogy ország-világ ezt olvashatja. Sokan megvédtek, hogy ez biztosan nem igaz, mert tudják, sosem csalnám meg Gusztit. Persze mindig vannak olyanok, akik elhiszik ezeket a hülyeségeket, és ők nem kímélik az embert”

– mesélte Bódi Margó, akinek az ügyvédje azt is elmondta, hogy szerencséjük van, hogy hamar eltűnt a cikk, mert évekig pereskedhettek volna.

A Blikk megkereste Alexet is, de ő nem kívánt nyilatkozni. Neki valószínűleg nem ez az első eset, hogy belefut ilyenekbe, így hidegen is hagyta az egész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás