promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Emily Ratajkowski egy falatnyi bikiniben kirándult
Borítókép:  Emily Ratajkowski / ANGELA WEISS / AFP
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A gyönyörű modell, Emily Ratajkowski elment kirándulni férjével és kutyájával – természetesen mindezt egy szexi, aprócska bikiniben tette meg.

Emily Ratajkowski sokak szerint a világ egyik legszebb nője, és az biztos, hogy ezzel a kijelentéssel nehezen lehet vitába szállni. A fiatal modell hatalmas márkáknak és tervezőknek pózolt már az utóbbi években, így ő manapság a divatvilág egyik legfoglalkoztatottabb arca. Szerencsére ettől függetlenül a rajongóit sem hanyagolja el, így néha meglepi őket pár szexi képpel, vagy videóval.

Ez most is így van, ugyanis Emily Ratajkowski fogta magát, és elindult egy kicsit kirándulni cuki kutyájával, és persze férjével. Ilyenkor általában védőfelszerelést, vagy legalább egy túrabakancsot visz az ember, de kiderült, hogy a világsztárnak nincs szüksége ilyesmire, hiszen csupán egy falatnyi bikinit vitt magával, amit örömmel osztott meg a követőivel:

Ha ez nem lenne elég ahhoz, hogy feltüzeljük a napot, akkor megmutatjuk, hogy a túrázás előtt milyen fenékrázós tánccal demonstrálta Emily Ratajkowski a ritmusérzékét egy medence partján, természetesen szintén egy aprócska bikiniben:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás