Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Meghalt az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja

Meghalt az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja

Színes

Meghalt az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja

Színes

Baranyecz János 09:39

Czibók Lászlót az Éjjel-nappal Budapest Mikijeként ismerte a közönség, de a YouTube-on is nagyon aktív volt. Pár nappal ezelőtt agyvérzést kapott, és a szervezete végül kedden feladta a harcot.

Az Éjjel-nappal Budapest egykori szereplője, Czibók László néhány napja került agyvérzés miatt a kórházba. A YouTube-on is tevékenykedő testépítő-edzőt egy ideig mesterséges kómában tartották, és a tervek szerint hamarosan megpróbálták volna felébreszteni. Rengetegen izgultak miatta, de a 24 észrevette, hogy Czibók László párja, Kövér Georgina most sajnos nagyon rossz hírt osztott meg a rajongókkal.

„Laci feladta. Elment. Egy csupaszív jó embert veszítettünk. Minden egyes adományt visszautalok. Köszönöm az imákat, bátorítást”

– írta Czibók László gyászoló szerelme.

Czibók László az utóbbi időben naponta rakott fel videókat a netre, de ezek május 17-től elmaradtak, a követők pedig elkezdtek aggódni az Éjjel-nappal Budapest Mikije miatt. Ezek után derült csak ki, hogy agyvérzést kapott, a halála pedig egyenesen megrázta a rajongókat, a családot, és a barátokat.

Borítókép: Instagram/Czibók László (via life.hu)