Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sírva búcsúzott Tóth Andi a tragikusan elhunyt Petics Kristóftól

Sírva búcsúzott Tóth Andi a tragikusan elhunyt Petics Kristóftól

Színes

Sírva búcsúzott Tóth Andi a tragikusan elhunyt Petics Kristóftól

Színes

Baranyecz János 17:17

Az X-Faktor egykori szereplője, Petics Kristóf pár napja tragikus hirtelenséggel elhunyt. Közeli barátja, Tóth Andi most könnyes szemmel, és egy megható üzenettel búcsúzott tőle.

Petics Kristófot az X-Faktoros szereplése miatt ismerheti a hazai közönség, de már akkor, 2016-ban kiderült, hogy a tehetsége mellett sajnos rengeteg problémával küzd. Az énekes holttestét napokkal ezelőtt, egy tóban találták meg, halála pontos körülményei még tisztázatlanok. Valószínűleg úszás közben beakadt a lába, és megfulladt, de egyesek szerint akár saját maga vethetett véget az életének.

A tragédia szinte mindenkit megrázott, és többek között MC Hawer is teljesen összetört. Most a szintén X-Faktoros énekesnő, Tóth Andi az, aki a nyilvánosság előtt, nagyon megható módon búcsúzott egykori barátjától. Szinte alig tudja feldolgozni Petics Kristóf halálát, mivel nagyon közel álltak egymáshoz, de azért megpróbálta szavakba önteni az érzéseit:

„Kristóf, vagy ahogy én hívtam: Puddin, már vagy öt éve volt a barátom. Megosztó személyiség volt, sokan nem kedveltétek, tudom. Őrültnek tartottátok, de mint tudjuk, a legkiválóbbak mind azok.
Hogy én milyennek ismertem? Ahogy rá gondolok, csak úgy potyognak a könnyeim. Egy érzelmileg rettentően intelligens, bátor, talpraesett srác volt, akit annó megköveztek, mert kiállt magáért. Akkor kezdtünk el beszélgetni és rájöttünk mennyi közös van bennünk. A múltunk, a tapasztalataink, a sok hánykolódás és harcolás, amikről ti mit sem tudhattok. Mindig ott volt, ha szükségem volt rá, ha akár hetekig nem beszéltünk, aztán éjszaka hívtam sírva, ő felvette.
Május 23-án, azaz most szombat késő délután beszéltem vele utoljára és köszönöm Istennek, hogy lehetőségem volt elmondani neki, hogy mennyire szeretem. Tervei voltak, előtte állt az élet, amit szeretett volna meghódítani.
Túl kicsi volt neked ez a világ Pudd, te jobbat érdemeltél. Köszönöm, hogy a barátod lehettem. Hiányozni fogsz”

– írta a gyászoló Tóth Andi, aki az írása alapján tényleg nagyon szerette Petics Kristófot.

Borítókép: Tóth Andi / via ripost.hu (Markovics Gábor)

Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre van szüksége, akkor hívja a krízishelyzetben lévők számára a nap 24 órájában fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as, vagy a 06-80-820-111-es telefonszámot. Ha valaki másról van szó, akinek szüksége lehet a segítségre, akkor ezen az oldalon találhat információkat.

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria