Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Palvin Barbi vadító fehérneműben szexizik az ágyban – videó

Palvin Barbi vadító fehérneműben szexizik az ágyban – videó

Színes

Palvin Barbi vadító fehérneműben szexizik az ágyban – videó

Színes

Baranyecz János 21:01

Az ország világhírű szupermodellje, Palvin Barbara ismét egy elismert magazinnak pózolt, ráadásul iszonyatosan szexi fehérneműben.

Ha van valaki, aki tudja, hogyan kell meghódítani az emberek szívét, az Palvin Barbi. A gyönyörű magyar modell az utóbbi években akkora sikereket ért el, hogy ma már a legnagyobb márkák, és tervezők foglalkoztatják őt. Szinte nincs olyan divatmagazin, aminek a hasábjain ne szerepelt volna, most például a Love Magazine kérte fel őt egy kis pózolásra.

Palvin Barbara otthonról is elég szexi képeket rakott ki magáról, de azért mégis másabb, mikor egy rendes újságba készülnek a fotók. A Love Magazine pedig sejtette, hogy mire vágyik a nép, ezért egy iszonyatosan dögös fehérneműbe öltöztették a modellt, aki rögtön tudta a dolgát, hiszen egy vérbeli profiról van szó.

A fotózásról videó is készült, amit most büszkén osztott meg a rajongóival Palvin Barbi. Az biztos, hogy egy igazán különleges kis szösszenetről van szó, hiszen a sztár egy puha ágyikóban szexizik, amit egyszerűen muszáj megnézni:

Borítókép: Palvin Barbara / Matteo Chinellato / NurPhoto / NurPhoto via AFP