promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas megtiszteltetés érte Tóth Gabit és a babáját
Borítókép:  Tóth Gabi / blikk.hu (Pozsonyi Zita)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi és a pici Hannaróza máris komoly dolgot értek el, amit az énekesnő hatalmas boldogsággal osztott meg a rajongóival.

A Megasztárral berobbanó Tóth Gabi még tavaly decemberben adott életet az első gyermekének, Hannarózának. A szerelmével, Krausz Gáborral mindent megtesznek azért, hogy a baba a lehető legboldogabb legyen, és ebben az is benne van, hogy olyan termékeket vásárolnak neki, amik beválnak, és másoknak is jó szívvel lehet ajánlani őket.

Most úgy látszik, hogy Tóth Gabiék megtalálták például a tökéletes pelenkát, hiszen a sztár örömmel osztotta meg a követőivel, hogy a Pampers Premium Care mennyire jó a kis Hannarózának. Most ráadásul elég nagy megtiszteltetésben részesültek mindketten, hiszen világsztárok nyomdokaiba léptek.

„Nagy örömmel tölt el, hogy többek között Serena Williams, John Legend és Chrissy Teigen után mi is Pampers nagykövetek lehetünk”

– írta Tóth Gabi, akinek azért is áll közel a szívéhez ez a feladat, mivel a Pampers több nemes ügy mellett is kiáll, például közösen dolgozik az UNICEF-fel, és pár éve felajánlást is tettek a koraszülöttekért, ami az énekesnőt igazán mélyen érinti.

Utána persze viccelt is egy kicsit, hiszen szerinte a lenti képen látható „elegáns” papucs-zokni kombináció volt az, ami meggyőzte a világmárkát arról, hogy jó ötlet a partnerség:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás