Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gusztustalan és ízléstelen – Radics Gigi kiakadt

Gusztustalan és ízléstelen – Radics Gigi kiakadt

Színes

Gusztustalan és ízléstelen – Radics Gigi kiakadt

Színes

TK 04:40

Radics Gigi nem érti, hogy miért kell ennyi gyűlölködő hozzászólást olvasnia saját posztjai alatt, miközben ő csak szeretné boldogan élni a kismamák életét.

Május elején Radics Gigi azzal lepte meg rajongóit, és a magyar közvéleményt, hogy babát vár.

Majd Várkonyi Andreának azt is elárulta, hogy mikor érkezhet meg a csöppség. Azonban addig még egy albumot mindenképpen ki szeretne adni az énekesnő.

Úgy tűnik azonban, hogy a magyar emberek nem igazán tudnak örülni annak, ha egy hazai sztár kisbabát vár. Több hónappal ezelőtt, amikor kiderült Tóth Gabi terhessége, akkor a kommentelő egy része nekiesett az énekesnő – gusztustalan hozzászólásokkal árasztva el nyilvános Facebook-oldalát.

Új posztjában egy régebbi fotót osztott meg azzal a megjegyzéssel, hogy ő csak a kismamák boldog életét szeretné élni, és egyszerűen nem érti, hogy miért van ennyire sok gyűlölködő, mocskolódó komment a közösségi oldalain:

„Ez fotó még korábbról van, amikor még nem volt pocakom. Félreértés ne essék imádom, hogy van!!! A világ legszebb, legjobb dolga várni a gyermekünket. Habár ebben a gyönyörű időszakban is néhány ember képes gusztustalan és ízléstelen kommentekkel elárasztani! Tudom, tudom ilyenkor az jön, hogy ne foglalkozz velük Gigi... eddig nem is foglalkoztam ezzel, de néhány kommentelő rosszindulatát már időnként nem bírom ki szó nélkül. Mindegy is azért rakom ki ezt a képet, mert az jutott eszembe róla, hogy most becsukom füleimet erre a számomra érzékeny időszakra és teljesen kizárom ezeket az egyáltalán nem kedves embereket. Ugyanakkor szeretném megköszönni mindenkinek, aki gratulált és velünk együtt örül. Millió puszi...”

Ez fotó még korábbról van,amikor még nem volt pocakom. Félreértés ne essék imádom,hogy van!!! A világ legszebb, legjobb dolga várni a gyermekünket. Habár ebben a gyönyörű időszakban is néhány ember képes gusztustalan és ízléstelen kommentekkel elárasztani! Tudom,tudom ilyenkor az jön,hogy ne foglalkozz velük Gigi.... eddig nem is foglalkoztam ezzel de néhány kommentelő rosszindulatát már időnként nem bírom ki szó nélkül. Mindegy is azért rakom ki ezt a képet mert az jutott eszembe róla,hogy most becsukom füleimet erre a számomra érzékeny időszakra és teljesen kizárom ezeket az egyáltalán nem kedves embereket. Ugyanakkor szeretném megköszönni mindenkinek, aki gratulált és velünk együtt örül. Millió puszi.. #photo @rt.tamas #dress @braziafashion #earrings #ring @tiadesignekszer #showroom @hof_homeoffashion

A post shared by Gigi Radics (@gigiradics) on

Borítókép: Instagram/Radics Gigi.