Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Teljesült Dallos Bogi egyik legnagyobb álma

Teljesült Dallos Bogi egyik legnagyobb álma

Színes

Teljesült Dallos Bogi egyik legnagyobb álma

Színes

Helmeczi Benjamin 10:53

A fiatal énekesnő nagyon örül annak, hogy mindez a húszas évei elején történt meg vele.

Dallos Bogi az elmúlt heteket házi karanténban töltötte szerelmével, Puskás Petivel, de amint feloldották a korlátozást, a sztárpár kihasználta a lehetőséget, és egy meseszép helyre látogattak el, amiről több csodálatos, romantikus fotó is készült.

A Forbes nemrég összeállította a harminc alatti (vagy éppen harmincat töltö) sikeres fiatalok listáját az üzlet, kultúra, tudomány, sport és gasztronómia világából, amelynek első helyén a 23 éves fiatal énekesnő szerepel, ezzel pedig teljesült az egyik legnagyobb álma.

„Tök menő, hogy végülis a húszas éveim elején sikerült ezt elérni, úgyhogy nagyon büszke vagyok. Azért is, mert tudom, hogy a szüleimnek, a nagymamámnak is nagy büszkeség. Inkább az, hogy a szeretteimnek is mutathatom, hogy azért mégis csak nem volt kár engedni, hogy Bogi énekeljen”

– mondta Bogi az RTL Klubnak.

Az X-faktor mentorának nagyon fontos, hogy ne csak „We All-os lányként” emlegessék, és úgy érzi, ezzel sikerült elérnie, hogy ezentúl ne csak egyetlen dalt tudjanak hozzá kötni. Bogi elárulta, hogy a jövőben több új dalt és klipet tervez készíteni, és az újabb tévés szerepléstől sem zárkózik el.

Borítókép: RTL Klub