promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Palvin Barbi nagyon büszke a pasijára
Borítókép:  Palvin Barbara és Dylan Sprouse / Frazer Harrison / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű magyar modell, Palvin Barbara megosztotta a világgal, hogy éppen miért olyan büszke szerelmére, Dylan Sprouse-ra.

Palvin Barbi az utóbbi években rendesen meghódította a világot, hiszen rendszeresen hatalmas márkáknak, és elismert tervezőknek pózol, így a divatvilág élvonalához tartozik. Büszkék lehetünk rá, és nem csupán az elért sikerei miatt, hanem azért is, mert neki köszönhetően magyar a világ egyik legszebbnek tartott nője.

2018-ban jött össze a főleg az Apafej című Adam Sandler vígjáték kisfiújaként ismert Dylan Sprouse-szal, aki sokáig az ikertestvérével együtt színészkedett, és még most is aktívan szerepel. Palvin Barbara és a szerelme már együtt élnek Brooklynban, és nagy a harmónia közöttük, ráadásul most igazán büszke a párjára a modell, hiszen nagyon menő dolgot vitt véghez.

„Csupán egy évvel ezelőtt még a fogadat se tudtad megmosni egyedül, erre most nézzenek oda. Az első !! KÉPREGÉNYED!! SUNEATER !! már előrendelhető!!! Annyira inspiráló látni, ahogy eléred a céljaidat, valóra váltod az álmaidat. Büszke vagyok rád”

– írta izgatottan Palvin Barbi, és tényleg jogos a dolog, hiszen sokan szeretnének saját képregényt készíteni, de nem mindenkinek adatik meg.

A Suneater története amúgy is elég kemény, hiszen a kilencedik század Norvégiájában játszódik, ahol egy drogos harcos összeolvad egy szörnyeteggel, hogy így álljon bosszút egy gonosz királyon, meg az őt védő őrökön.

Itt lehet megtekinteni Barbiról és Dylanről egy cuki, közös képet, illetve a Suneater első számának elég tetszetősre sikeredett borítóját is megcsodálhatjuk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás