promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber most már sminkelni is tud
Borítókép:  Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hailey Bieber tényleg mintaférjet csinál a párjából.

Justin Bieber kezd valóban átváltozni afféle angyalkává. Egészségesen étkezik, mindenben lesi felesége kívánságát, tiszteli az embereket, emiatt depressziója is teljesen elszállt. Igazából olyannak láthatjuk az énekest, amilyen még nem igazán volt:

boldognak.

Ráadásul nemrég olyan kijelentést tett, amitől elég sok rajongónak leesett az álla. Bieber bevallotta, hogy megbánta a régi szexkapcsolatait, és ha tehetné, megvárná az egésszel Haileyt.

„Legszívesebben visszamennék az időben, és várnék a dologgal a házasságig. Sokaknak ez hihetetlenül fog hangzani, de tényleg így látom. Az lenne a legjobb, ha Hailey lett volna az első és az igazi”

– mondta merészen Bieber.

Szóval az énekesből igazi mintapasi lett, amiről valószínűleg elég sok lány álmodozna. Monogám, boldog, tud főzni, és most már sminkelni is. A páros folytatta a netes sorozatát, ahol most a főzés után Justin a smink tudományát mutatta meg.

Azt hihetnénk, hogy a közönség kedvéért poénosra veszik a figurát, és Hailey kap egy borzalmas arcfestést, de az énekes nagyon is jól tudja, hogy mit csinál. A szempillaspirállal persze van egy kis baja, de az elnézhető.

Valóban profi lett a végeredmény!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás