Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lakatos Márk sokkoló vallomása: „Simán beleférne, hogy egy nővel lefeküdjek”

Lakatos Márk sokkoló vallomása: „Simán beleférne, hogy egy nővel lefeküdjek”

Színes

Lakatos Márk sokkoló vallomása: „Simán beleférne, hogy egy nővel lefeküdjek”

Színes

Baranyecz János 12:12

Az ismert stylist, Lakatos Márk alapból a férfiakhoz vonzódik, éppen ezért lepett most meg szinte mindenkit a kijelentéseivel.

Lakatos Márk kétség kívül a hazai divatvilág egyik legismertebb, legfontosabb arca, akinek számít a véleménye, és az, hogyan jelenik meg a nyilvánosság előtt. Rengeteg helyen szerepelt már, és hamar megszerette őt a közönség, hiszen szuper humora és stílusa van, ráadásul műsorvezetőként is remekelt már nem egyszer.

A 24 vette észre, hogy Lakatos Márk szerepelni fog Osváth Zsolt, vagyis ZSHOW time 1KANAPÉN című műsorában, ahol (ahogy a címből is kiderül) egy kanapén beszélgetve osztották meg egymással az őszinte gondolataikat, és közben kiderült pár elég pikáns, és felettébb meglepő dolog is, amik szinte mindenkit sokkoltak, hiszen köztudott, hogy a stylist a férfiakat szereti.

„Nem feküdtem le még nővel, de én egy elég nyitott gondolkodású embernek tartom magam, tehát nekem a gondolataimba tök simán beleférne, hogy egy nővel lefeküdjek. Hiszen amúgy mindig is a nőkkel értettem magam meg jól, mindig is a nők problémái, lelke volt hozzám közel”

– mondta Lakatos Márk a műsor előzetesében, aminek a teljes verziója elvileg szerdán kerül majd ki, és szinte biztos, hogy lesz még benne pár érdekesség.

Itt lehet megtekinteni a rövid kedvcsinálót:

Borítókép: Lakatos Márk / via wmn.hu (Chripkó Lili)