Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Árulás az Exatlon Hungary-ben?

Árulás az Exatlon Hungary-ben?

Színes

Árulás az Exatlon Hungary-ben?

Színes

Helmeczi Benjamin 06:36

A keddi adásban tovább folytatódott a Kihívók konfliktusa: a kékek Besenyei Bogi ellen fordultak, Derzsi Viki egyenesen árulónak nevezte csapattársát.

Nem csitulnak a kedélyek a Kihívók táborában. Besenyei Bogit most már napok óta folyamatosan támadják csapattársai, igaz, hogy a nézők egy része egyedül Pap Dorcit nevezte meg a feszültség forrásának, ami miatt meg is fenyegették a lányt a műsor Instagram-oldalán.

A hétfői utolsó Villa játék során nem igen történt semmi olyasmi, ami megalapozta volna a kedden történteket. Mi több, az egyik Kihívó olyan kijelentést tett, ami minden bizonnyal a nézőket is teljesen megdöbbentette.

Kedden a Joker játékkal folytatódott a verseny, amit hamarosan az évad utolsó Végjátéka és női Párbaja fog követni. A küzdelem rendkívül szoros volt mindvégig, az utolsó futamban Adu és Bogi álltak ki a Bajnokok ellen, bár Bogi ezt nem tartotta igazságos döntésnek. Miután elvesztették a futamot, és így az utolsó Joker játékot, a kékek keményen nekimentek Boginak. Derzsi Viki szó szerint ostobának nevezte társát.

Miután visszaértek a szállásra, a konfliktus tovább folytatódott. Adut nagyon bosszantotta Besenyei Bogi mai teljesítménye, majd Dave kivételével minden Kihívó arra a véleményre jutott, hogy Bogi információkkal segíti a Bajnokokat, Derzsi Viki egyenesen árulónak nevezte társát.

Dave később megpróbálta megvígasztalni Bogit, de a lányt nagyon megtörték az őt ért támadások, és úgy érzi, hogy lelkileg már teljesen belefáradt az egészbe.

Borítókép: TV2