Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Akár egy Disney mese: 101 helyett 18 kiskutya – fotó

Akár egy Disney mese: 101 helyett 18 kiskutya – fotó

Színes

Akár egy Disney mese: 101 helyett 18 kiskutya – fotó

Színes

Toronicza Péter - 2020.05.20. 09:39

A dalmata így is kitett magáért, mivel tizennyolc kiskutyának adott életet.

Most az összes kutyabarát csodájára jár Nellienek, az angliai Prestonban élő nőstény dalmatának, aki egyedülálló módon tizennyolc kiskutyusnak adott életet, méghozzá úgy, hogy félelem nélkül, teljes odaadással tudta végigcsinálni a szülést.

Louise Clement, Nellie gazdája már jó ideje tenyészt kutyákat, de ők is csak arra számítottak, hogy kilencnél több dalmata fog a világra jönni. Nos, ennek pont a duplája sikerült.

„Azt hittem le fog állni tizenöt után, mert látszott rajta, hogy le akar feküdni aludni. Azt jött egy újabb, és még kettő kiskutya”

mesélte Clement, aki elmondta azt is, hogy Nellie tizennégy órán át vajúdott. A különleges szülés ellenére hála égnek az anyuka, és a kicsik is jól vannak.

A tenyésztőre valóban hatással lehetett a 101 kiskutya című alkotás, mert jelenleg is 27 dalmata rohangál körülötte. Az újakból csak egyet tart meg, a többieknek szerető gazdit keres.

A rekordot egy ausztrál dalmata, Melody tartja tizenkilenc kölyökkel. Ettől függetlenül Nellie így is rekorder, mert az ő kölykei természetes úton jöttek a világra, míg Melodynél császármetszést kellett alkalmazni.

A kutyusok amúgy valóban úgy néznek ki, mintha most léptek volna elő egy Disney meséből.

Borítókép: The Independent