promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megdöbbentő titok derült ki a Szilágyi családról
Borítókép:  Ripost
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szilágyi István özvegye, Jolika néni elárulta, lehet, hogy fia örökölte a családból az erőszakos hajlamot. 

Szilágyi István halála után a színész özvegye hetekig védte fiát, mondván a történtek ellenére szeretné ha a fia hazajönne. Majd Jolika egyszercsak meggondolta magát, és saját gyermeke ellen vallott. Pontosan elmondta, mi is történt május 3-án:

fia nem talált otthon egyetlen szem nyugtatót sem, és pénze sem volt a recept kiváltására. Ekkor önmaga ellen fordult, saját ágyába kezdte verni fejét. Apja, Szilágyi István hiába szólt rá, ettől a fiú csak dühösebb lett és egy kalapáccsal halálos ütést mért édesapja fejére.

A jelenleg az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben férfi tette azonban nem volt egyedi eset a családban. Legalábbis Szilágyi István özvegye most erről beszélt a Borsnak. A bulvárlapnak ugyanis elárulta, természetét nagypapájától örökölhette. 

„Lehet, hogy örökölte a fiam a családból ezt…1946-ban Ózd mellett éltünk. Az apám öngyilkos lett, amikor én pici gyerek, mindössze négyéves voltam. Ő is hajlamos volt az erőszakra, de ezt csak elmesélésből tudom. Nem emlékszem rá. Kerestem a sírját, amikor már felnőtt voltam, de nem találtam meg soha. Csak egy régi fotóm van apámról" – mondta Szilágyi István özvegye a Borsnak

Jolika mostanában nem látta a fiát, akiről annyit tud, jó helyen van, nem bántja senki. Pszichológus kezeli. A temetésről pedig csak annyit mondott: „nagyon rossz lesz, nehéz lesz… de túl kell esni ezen is. Aztán majd meglátjuk. Talán egyszer jobb lesz minden."

[[c2]] 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás