promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Különös módon enyhítette múzeumhiányát egy férfi
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy német férfinek annyira hiányoztak a dinoszauruszok, hogy betört Sydney egyik legrégebbi múzeumába, és tett egy rövid túrát. Ennek alkalmával szelfizett is egyet a kiállított T-Rex koponyájával.

Bíróság elé kell állnia annak a német férfinek, aki múzeumvágyát enyhítve betört Sydney egyik legrégebbi, s már tavaly augusztus óta zárva lévő múzeumába, majd ott nekiállt fényképezkedni. A biztonsági kamerák felvételein jól látszik, a férfi – egyebek között – készített egy fényképet a kiállított T-Rex koponyájával, tette ezt úgy, hogy fejét bedugta az állat szájába. De a negyven perces túra alkalmával több dinoszaurusz is „áldozatul esett” a férfi fotózkodási vágyának – írja a Guardian.

A férfi – köszönhetően a biztonsági személyzet hiányának – könnyedén bejutott az épületbe. S, ha már ott járt, ellopott egy cowboykalapot és egy műtárgyat is. Az esetet követően nem sokkal a rendőrség letartóztatta a férfit, akinek bíróság előtt kell felelnie tettéért.

Az ausztrál rendőrség illetékese gyorsan letörte azok lelkesedését, akik az esetet összefüggésbe hozták az Éjszaka a múzeumban című filmmel. Mint Sean Heaney elmondta, aki ilyet tesz, ahhoz nem a filmrendező, hanem a rendőrség fog becsöngetni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás