promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Justin Bieber szűz maradt volna a házasságig
Borítókép:  Alberto E. Rodriguez / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Selena Gomez, most aztán tényleg fogd be a füleidet!

Ha valami, hát Justin Bieber és Hailey Bieber házassága tényleg tökéletesen működik. Úgy is mondhatjuk, hogy az énekest nagyon be tudta törni a felesége. Múltkor pont egy kényes témáról, Justin depressziójáról beszélgettek főzés közben. Hailey arról mesélt, hogy párja sokat köszönhet a gyógyszereknek, amiket már elhagyhatott, de az is hatással volt rá, hogy változtatott étrendjén.

Az énekes valóban rengeteget változott az utóbbi időben, de olyan kijelentést is tett, amin minden rajongó nézett egy nagyot. Justin jelenleg úgy gondolja, hogy szűzen szeretett volna megházasodni.

 „A szex igazából megkavarja az ember fejét, főleg, ha fiatalon, túl korán vágsz bele, és bárkivel összefekszel. Legszívesebben visszamennék az időben, és várnék a dologgal a házasságig. Sokaknak ez hihetetlenül fog hangzani, de tényleg így látom. Az lenne a legjobb, ha Hailey lett volna az első és az igazi”

– mesélte Bieber a Facebookos műsorukban.

Nem tudni, hogy Selena Gomezhez eljutott-e ez a kijelentés, de ha igen, akkor biztos nagyot nézhetett. Neki aztán tényleg viharos volt a kapcsolata Justinnal, aki többször meg is csalta őt.

Vajon az énekes valóban megváltozott, vagy ha elszáll az a bizonyos rózsaszín köd, akkor olyan lesz, mint régen?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás