Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Apa lesz a Joker sztárja

Apa lesz a Joker sztárja

Színes

Apa lesz a Joker sztárja

Színes

Baranyecz János 13:50

Az Oscar-díjas Joaquin Phoenix elég nagy titokban tartja magánéletét, de most úgy tűnik, hogy kiszivárgott egy hatalmas örömhír.

Joaquin Phoenix nem mondható éppenséggel egy egyszerű esetnek, hiszen elég kendőzetlen, helyenként furcsa stílusa van, ami egyszerre szórakoztató, és aggasztó. Már hosszú ideje nem követi a tipikus hollywoodi normákat, így elég nagy népszerűségre tett szert, hiszen az emberek végre találtak valakit, aki mindig megmondja a tutit, és nem játssza meg magát – legalábbis úgy tűnik.

A Joker című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták, és hiába érdekelte egyre jobban a rajongókat a színész, még mindig rengeteg titok övezi. Nagyon félti a magánéletét, és szinte csak annyit tudunk, hogy A tetovált lány színésznője, Rooney Mara a jegyese, akivel 2013-ban, A nő című alkotás forgatása alatt ismerkedtek meg. A Page Six információi alapján viszont most kiderült egy nagyon örömteli hír, ugyanis állítólag

Rooney Mara és Joaquin Phoenix az első közös gyermeküket várják.

Ezt egyik színész sem erősítette még meg, de a pletykák szerint már a hatodik hónapban van Rooney, szóval ha ez igaz, akkor biztos, hogy nagy a boldogság a sztárpár életében. Joaquin mindig is hatalmas csodálattal beszélt a szerelméről, így a gyermekáldás is csak tovább erősíti azt, hogy tényleg jól megtalálták egymást.

Borítókép: Rooney Mara és Joaquin Phoenix / VALERIE MACON / AFP