promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Apa lesz a Joker sztárja
Borítókép:  Rooney Mara és Joaquin Phoenix / VALERIE MACON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oscar-díjas Joaquin Phoenix elég nagy titokban tartja magánéletét, de most úgy tűnik, hogy kiszivárgott egy hatalmas örömhír.

Joaquin Phoenix nem mondható éppenséggel egy egyszerű esetnek, hiszen elég kendőzetlen, helyenként furcsa stílusa van, ami egyszerre szórakoztató, és aggasztó. Már hosszú ideje nem követi a tipikus hollywoodi normákat, így elég nagy népszerűségre tett szert, hiszen az emberek végre találtak valakit, aki mindig megmondja a tutit, és nem játssza meg magát – legalábbis úgy tűnik.

A Joker című filmben nyújtott alakításáért Oscar-díjjal jutalmazták, és hiába érdekelte egyre jobban a rajongókat a színész, még mindig rengeteg titok övezi. Nagyon félti a magánéletét, és szinte csak annyit tudunk, hogy A tetovált lány színésznője, Rooney Mara a jegyese, akivel 2013-ban, A nő című alkotás forgatása alatt ismerkedtek meg. A Page Six információi alapján viszont most kiderült egy nagyon örömteli hír, ugyanis állítólag

Rooney Mara és Joaquin Phoenix az első közös gyermeküket várják.

Ezt egyik színész sem erősítette még meg, de a pletykák szerint már a hatodik hónapban van Rooney, szóval ha ez igaz, akkor biztos, hogy nagy a boldogság a sztárpár életében. Joaquin mindig is hatalmas csodálattal beszélt a szerelméről, így a gyermekáldás is csak tovább erősíti azt, hogy tényleg jól megtalálták egymást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás