promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Exatlon Hungary: Dorci egy utolsó csapást mért a Bajnokokra
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A hétfői adásban utoljára küzdöttek meg a Kihívók és a Bajnokok a Villáért, néhány napon belül már mindannyian egy szálláson fogják tölteni az utolsó versenynapokat.

Mint ahogy arról mi is írtunk, a műsor rajongóit nagyon kiakasztotta, hogy Pap Dorci azt merte mondani, hogy a kékek jövőjét Besenyei Bogi nélkül tudja csak elképzelni. A kijelentése miatt durván meg is fenyegették a lányt az Instagram-oldalon.

Az utolsó Villa játéknak óriási célokkal vágtak neki a Kihívók, hiszen nem szerettek volna már visszakerülni a Táborba. Igaz, már csak három napot kellett volna kibírniuk ott, mert a szerdai Végjáték és női Párbaj után összeáll a második évad Döntőseinek mezőnye, és minden versenyben maradt finalista a Villában töltheti majd az utolsó napokat Dominikán.

Ennek ellenére mindkét csapat szerette volna megszerezni maguknak a luxus rezidenciát, bár a hétfői küzdelem láttán inkább a kék csapat akarta inkább a győzelmet, ugyanis 10:4-re megverték a Bajnokokat. A győztes pontot Pap Dorci húzta be a csapatának.

Kedden a Joker játékkal folytatódik az Exatlon Hungary, és már csak 10 versenynap van hátra a második évadból.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás