Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Köllő Babett meztelenül árulta el a szépségének titkát

Köllő Babett meztelenül árulta el a szépségének titkát

Színes

Köllő Babett meztelenül árulta el a szépségének titkát

Színes

Baranyecz János - 2020.05.17. 13:13

A Feleségek luxuskivitelben gyönyörű sztárja fogta magát, és a lehető legszexibb módon osztotta meg a követőivel a szépségápolási praktikáját.

A héten véget ért a Viasat 3 csatornán a Feleségek luxuskivitelben harmadik szezonja, amiben ismét betekintést nyerhettünk Köllő Babett és barátnői fényűző, izgalmas életébe. Idén is rengeteg mókás, felejthetetlen pillanatot kaptunk tőlük, de az embereket talán még mindig az foglalkoztatja leginkább, hogy vajon mitől ennyire szépek a műsorban szereplő hölgyek.

Babett pedig most szó szerint felfedett mindent, hiszen nem csupán azt árulta el, hogy a bőre mitől olyan, amilyen, hanem mindezt a fürdőszoba padlóján, anyaszült meztelenül tette meg. Az elég vadító fotó mellett még reklámozta is az egyik kedvenc szépségápolási termékét, ami úgy látszik, hogy komolyan közrejátszik a sztár szépségében:

„Sokan kérdeztétek mostanában a kollagénről. Hogy szedem, milyen gyakran, mire jó?! Gondoltam, most összefoglalom nektek, és mutatok hozzá egy remek terméket is!! Én minden évben végig szoktam csinálni egy 2 hónapos kúrát. Hogy miért? Mert elmúltam 25 éves (nem most), és a bőrünk 75%-a kollagénből épül fel, szóval meg kell támogatni, mert az apró ráncokat eltünteti, mert jó hatással van a haj-körömre, mert csökkenti az ízületi fájdalmakat, és mert segít a sérülések utáni regenerációban”

– mesélte a színésznő, aki a fotónál meg is nevezte a produktumot, ráadásul még kedvezményt is intézett a követői számára.

Itt lehet megtekinteni a csábító képet, amire rákattintva kiderülnek a részletek:

Borítókép: Köllő Babett / via velvet.hu (Rostás Bianka)