promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elhunyt az Amerikai pite filmek legendás komikusa
Borítókép:  Fred Willard / FREDERIC J. BROWN / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az ismert színész, Fred Willard 86 éves volt, és elképesztő életművet hagyott maga után.

Hatalmas veszteség érte Hollywoodot, hiszen meghalt a valaha volt egyik legkedveltebb, és legfoglalkoztatottabb komikus, Fred Willard. A SlashFilm szerint a hírt először a barátja, Jamie Lee Curtis osztotta meg a világgal, később pedig kiderült, hogy természetes úton hunyt el a 86 éves legenda, aki szinte az összes vígjáték sorozatban feltűnt a szakmában töltött évtizedek alatt.

Sokan ismerhetik őt az Amerikai pite - Az esküvő című filmből, ahol Michelle apját alakította, de szerepelt még a Modern család, Nem kutya, Kicsikém - Sir Austin Powers 2, A híres Ron Burgundy legendája, vagy a Kalandférgek című alkotásokban is. Sőt, a Pixar sikeres meséjében, a Wall-E-ban is láthattuk őt, ráadásul nem animálva, hanem rendesen, ami igazán nagy megtiszteltetésnek számít.

Az egyik legviccesebb embernek tartott Fred Willard általában kelekótya karaktereket játszott, de azokat tökéletesen, és ő volt az improvizálás mestere. Rengeteg sztár felnézett rá, és nagy űrt hagy maga után, hiszen még most is aktívan dolgozott. Utoljára május 29-től a Netflix Űrhadosztály című komédia sorozatában láthatjuk majd őt, ahol Steve Carell édesapját alakítja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás