promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tátott szájjal nézte Sztarenki Dóra, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Győző a vidéki Superman videóját
Borítókép:  RTL Klub.
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már az ötödik rész ment le az RTL Klub Made in Karantén című műsorából.

Egy Debrecen közeli faluból érkezett építőmunkás családapa videója lett a Made in Karantén ötödik adásának győztese. Az apuka fitness-termeket megszégyenítő kreativitással és lendülettel készítette el a videóját, ahol olyan, otthon nem ajánlott edzésprogramot vitt véghez, mint például a guruló autója tetején oda-vissza mászva, előre majd hátra tolta a kocsit!

A műsorban a zsűri kedves ismerősei, sőt, ByeAlexnek még egy rokona is harcba szállt az egymillióért! Unokatestvére, Marci, aki szintén zenei pályán mozog, olyannyira, hogy korábban az X-Faktorban is versenyzett, történetesen a Made in Karantén főcímének egyik zenei szerzője, aki egy barátjával egy teljes főcímdalt állított elő.

A Made in Karanténban ezúttal is rengetegen küldtek be videókat: Szabó Győző ismerőse dobszámmal, egy színházi körökben ismert író pedig egy vicces és „mélyről jövő” videóval jelentkezett. A beküldők közül többen már dolgoztak együtt ByeAlex-szel, akik újabb és újabb zenei számokkal próbálkoztak a hatni a zsűrire. Zsonglőrök, bűvészek is szép számmal mutattak be trükköket a négy fal között.

A műsor végén pedig bejátszották a győztes videóját, a férfi könnyek között mondott köszönetet – olvasható az RTL Klub közleményében.

Többek között az alábbi házi videók is megjelentek a műsorban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás