promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tátott szájjal nézte Sztarenki Dóra, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Győző a vidéki Superman videóját

Tátott szájjal nézte Sztarenki Dóra, ByeAlex, Gáspár Laci és Szabó Győző a vidéki Superman videóját

Színes

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már az ötödik rész ment le az RTL Klub Made in Karantén című műsorából.

Egy Debrecen közeli faluból érkezett építőmunkás családapa videója lett a Made in Karantén ötödik adásának győztese. Az apuka fitness-termeket megszégyenítő kreativitással és lendülettel készítette el a videóját, ahol olyan, otthon nem ajánlott edzésprogramot vitt véghez, mint például a guruló autója tetején oda-vissza mászva, előre majd hátra tolta a kocsit!

A műsorban a zsűri kedves ismerősei, sőt, ByeAlexnek még egy rokona is harcba szállt az egymillióért! Unokatestvére, Marci, aki szintén zenei pályán mozog, olyannyira, hogy korábban az X-Faktorban is versenyzett, történetesen a Made in Karantén főcímének egyik zenei szerzője, aki egy barátjával egy teljes főcímdalt állított elő.

A Made in Karanténban ezúttal is rengetegen küldtek be videókat: Szabó Győző ismerőse dobszámmal, egy színházi körökben ismert író pedig egy vicces és „mélyről jövő” videóval jelentkezett. A beküldők közül többen már dolgoztak együtt ByeAlex-szel, akik újabb és újabb zenei számokkal próbálkoztak a hatni a zsűrire. Zsonglőrök, bűvészek is szép számmal mutattak be trükköket a négy fal között.

A műsor végén pedig bejátszották a győztes videóját, a férfi könnyek között mondott köszönetet – olvasható az RTL Klub közleményében.

Többek között az alábbi házi videók is megjelentek a műsorban:

Borítókép:  RTL Klub.

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás