promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas a felháborodás: 10 cm-re a teraszuktól felépítettek egy autópályát
Borítókép:  Mostnir Shady Ahmed
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismered, van az az érzés, amikor jön hozzád egy vendég, és először ki akarod őt tessékelni a teraszra, hogy megmutasd, milyen menő a kilátás tőled, mennyire gyönyörű városban laksz. Na, ez most nem az a szituáció.

A kairói autópályaépítési projekt igencsak borzolja a kedélyeket manapság Egyiptomban, és a képek alapján minden felháborodónak és dühös embernek igaza lehet. Ez tényleg nem úgy fest, mintha figyelembe vették volna a lakosság igényeit és kívánságait.

Kép: El Soadaa Group

A Teraet Al-Zomor felüljárót tényleg úgy építették meg, hogy egyes lakások teraszához hozzáér az út, sőt, el is takarja azt teljesen.

Nem beszélve azokról, akik a konstrukció alatt élnek, na, ott aztán egy szikra napfény nem lesz majd ezek után.

Közben az illetékes minisztérium azzal érvel, hogy a lakótömbök illegálisan épültek oda, ahol most vannak, tehát semmi keresnivalójuk nincs ott. Így azokat nemsokára el kell majd bontani.

Közben viszont megállapodás született arról is, hogy az illegálisan épített lakások tulajdonosait kárpótolják, és új helyre költöztetik.

Egyelőre azonban úgy tűnik, hogy évekig maradhat a jelenlegi helyzet, mivel a lakók állítják, szó sincs illegális építkezésről, és az autópálya építését kell leállítani minél hamarabb.

Kép: Mostnir Shady Ahmed

(via Boredpanda)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás