Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mihalik Enikő is koronavírusos lett

Mihalik Enikő is koronavírusos lett

Színes

Mihalik Enikő is koronavírusos lett

Színes

Baranyecz János 14:01

A világhírű magyar modell, Mihalik Enikő szörnyű dolgot árult el, hiszen kiderült, hogy ő is elkapta a sokakat rettegésben tartó koronavírust.

A gyönyörű Mihalik Enikőt a legnagyobb márkák foglalkoztatják, és hamar ismert arc lett a divatvilágban. Itthon is rengetegen imádják őt, és felnéznek rá, hiszen nagyon sokra vitte a szakmában, számtalan sikert tudhat maga mögött. A rajongók legnagyobb örömére még elég pikáns fotókat is szokott kirakni magáról, ahol alig fedi valami a testét, de most sajnos nem egy ilyen jó hírt hozott nekünk a modell.

Az Index vette észre, hogy éppen a Marie Claire-nek adott interjút az instán, mikor felfedte a világnak, hogy sajnos ő is elkapta a koronavírust.

Mihalik Enikő még március elején érezte magát influenzásnak, hiszen legyengült, belázasodott, és napokig nem tudta elhagyni az ágyát. A 38,4 fokos láza még gyógyszer hatására sem akart elmúlni, de szerencsére közben nem köhögött, vagy fulladozott. Három nappal később enyhültek csak a tünetek, de akkor eltűnt a szaglása, illetve az ízlelése is, ráadásul nagyon fájt a feje.

Mikor úgy érezte, hogy meggyógyult, megvizsgáltatta magát egy magánklinikán, és kiderült, hogy koronavírusos volt.

A modell még viszonylag könnyen megúszta a dolgot, szóval szerencsésnek mondhatja magát.

Az interjú alatt azt is elárulta, hogy szeptembertől valószínűleg Budapesten tölt majd egy tanévet, mivel szeretne még egy kicsit tanulni a divatról. Aki pedig még mindig aggódna érte, az megnyugodhat, hiszen a legutóbbi fotói alapján minden rendben van vele:

Borítókép: Mihalik Enikő / Dimitrios Kambouris / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP