promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas áldozatot hozott MC Hawer
Borítókép:  MC Hawer / via bors.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

MC Hawer a hazai mulatós zene egyik meghatározó arca, akit eléggé megviselt anyagilag a koronavírus-járvány, ezért komoly döntést kellett hoznia a túlélésért.

Rengeteg előadó van most szorult helyzetben, hiszen a járvány miatt elmaradnak a fellépések, a koncertek, és a legtöbb zenésznek csupán ez jelenti a lényeges bevételt. Ráadásul mindez pont nyáron történik, mikor amúgy is a legfontosabb számukra dolgozni, és sajnos MC Hawer is megsínyli ezt az időszakot, de szerencsére kitalált valamit, amivel a víz felett tarthatja a fejét.

A Bors írja, hogy a mulatós sztár még árufeltöltői állást is vállalt, hiszen rendesen megcsappantak a tartalékai, de ez sem volt elég, így muszáj volt komoly döntést hoznia.

Arra jutott, hogy eladja az autóját, és egy olcsóbbat vesz helyette, hogy a különbözetből át tudják vészelni ezt a megterhelő időszakot úgy, hogy ne romoljon túlzottan az életszínvonaluk.

Szerencsére júniustól engedélyezték a kétszáz fősnél nem nagyobb létszámú lakodalmakat, ami hatalmas örömhír a zenésznek, hiszen végre visszatérhet a színpadra barátjával, Tekknővel, hogy ismét megmozgassák az embereket a muzsikájukkal. Állítása szerint az éhhaláltól menekült meg így.

„Havonta átlagosan 6-8 lagzira hívnak bennünket, így eddig soktól elestünk. Nagyon remélem, hogy a nyárra tervezetteket már nem mondják le! Mindentől eltekintve nem is esett rosszul a kényszerű pihenés, de tény, hogy már alig várom, hogy újra munkába állhassak. Az én hivatásom a szórakoztatás!”

– árulta el MC Hawer, így valószínűleg hamarosan egy jókedélyű lagzin láthatjuk viszont őt és a társát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás