promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Madonna megvillantotta a fenekét
Borítókép:  TIZIANA FABI / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lehet ennyi idősen már nem kellene szexizni?

Madonna nem olyan rég azzal került mindenhol a címlapokra, hogy ő és a csapata is elkapta a koronavírust. Ez amúgy egyáltalán nem biztos, mivel ezt olyan teszttel nézték meg, ami egyáltalán nem 100 százalékos pontosságú. Az úgynevezett PCR-tesztet nem végezték el az énekesnőn, ami biztosan elárulja, hogy valaki koronavírusos volt-e vagy sem.

Az énekesnőnek jelenleg azért fájhat a feje, mert hackerek állítólag feltörték egy igen neves ügyvédi iroda rendszereit (Grubman Shire Meiselas & Sacks), ahonnan olyan művészek titkait lopták el, mint Madonna, Lady Gaga vagy Elton John. A hírt a Variety is kiemelten kezelte, de azt nem tudni, hogy a 756 GB-nyi adatban milyen szaftos tények lapulnak.

A hackerek állítólag pont Madonnával toltak ki először, akinek már feltöltötték az egyik szerződését az internetre. A tolvajok azzal fenyegetőznek, hogy ha nem fizet nekik az iroda, még több dokumentumot hoznak nyilvánosságra.

Madonnát nem hatotta meg a dolog, és azzal van elfoglalva, hogy Instagaramon mutassa meg, hogy mennyire bombaformában van. Aki aggódna érte, az nagyon ne tegye – koronavírusnak nyoma sincs, de a hackerek sem okoztak neki túl nagy stresszt.

Az énekesnő teste még mindig a csúcson van, ha pedig lapozunk a fotón, akkor rögtön szemügyre vehetjük Madonna fenekét. Hát, 60-on felül biztosan szeretne mindenki ilyen popsit. Szinte tényleg olyan, mintha Nicki Minajjal akarna vetekedni a sztár, és azt üzenné:

„Ez bizony egy lájkolni való fenék, hát lájkoljátok!”

Lassan meg is van a félmillió kedvelés.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás