Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Tóth Gabi: „Minden nőnek jár, hogy szeretve legyen!”

Tóth Gabi: „Minden nőnek jár, hogy szeretve legyen!”

Színes

Tóth Gabi: „Minden nőnek jár, hogy szeretve legyen!”

Színes

Helmeczi Benjamin - 2020.05.12. 13:50

Tóth Gabi nagyon boldog Krausz Gábor mellett.

Tóth Gabi számára mindig is a család volt az első. Ezt bizonyítja az a fotó, amin férjével együtt látható, és ami mellé megható sorokat címzett Gáborhoz. Ebben kettejük kapcsolatáról, szerelméről ír, és arról, hogy hogyan érzi magát szíve választottja, és kislányának édesapja mellett.

„Mindig olyan tisztán látja a dolgokat..nincs olyan téma, vagy lelki nehézség amit ne tudnék vele megbeszélni...ha kellett felhúzta a zoknit a lábamra, és segített felállni.. fizikailag és lelkileg egyaránt! “Kicsim! Itt vagyok!” Ennyi elég sokszor .. mert érzem benne, hogy mindenével itt van! Elmosogat, főz, megdicsér , felemel, tisztel,büszke rám! Az ő olvasatában minden könnyű... én pedig szárnyalok ebben a biztonságban! Mert szerinte egy nőnek nem csak az a dolga, hogy gyereket neveljen, mosson, takarítson, robotoljon! Mit is kívánhatnék még? Megbecsültem magamat és ezzel a belső erőmmel vonzottam be Őt! Őt, aki kézen fog és csak emel .. társam, barátom, szerelmem.. mert minden nőnek jár , hogy szeretve legyen! Köszönöm szerelmem! Tisztelet és határtalan szerelem! Ezt érzem minden pillanatban irántad!”

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mindig olyan tisztán látja a dolgokat..nincs olyan téma, vagy lelki nehézség amit ne tudnék vele megbeszélni...ha kellett felhúzta a zoknit a lábamra, és segített felállni.. fizikailag és lelkileg egyaránt! “Kicsim! Itt vagyok!” Ennyi elég sokszor .. mert érzem benne, hogy mindenével itt van! Elmosogat, főz, megdicsér , felemel, tisztel,büszke rám! Az ő olvasatában minden könnyű... én pedig szárnyalok ebben a biztonságban! Mert szerinte egy nőnek nem csak az a dolga, hogy gyereket neveljen, mosson, takarítson, robotoljon! Mit is kívánhatnék még? Megbecsültem magamat és ezzel a belső erőmmel vonzottam be Őt! Őt, aki kézen fog és csak emel .. társam, barátom, szerelmem.. mert minden nőnek jár , hogy szeretve legyen! Köszönöm szerelmem! Tisztelet és határtalan szerelem! Ezt érzem minden pillanatban irántad! @gabor.krausz

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Blikk

Legolvasottabb hírek