Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Rá se fogsz ismerni az Agymenők Sheldonjára

Rá se fogsz ismerni az Agymenők Sheldonjára

Színes

Rá se fogsz ismerni az Agymenők Sheldonjára

Színes

BTP 12:05

Így néz ki hidrogénszőkén Jim Parsons, de nem ez az egyetlen új frizura az életében.

Rengetegen próbálják meg feldobni a kinézetüket a karantén alatt, bár a többségnek megáll a kreativitása annyinál, hogy kopaszra borotválják a fejüket, mert nem tudnak elmenni fodrászhoz. Legutóbb Chris Noth, a Szex és New York széria Mr. Bigje vette elő a nullásgépet, de nem igazán áll neki jól a rövid frizura. Igazán morcos külseje lett tőle.

Hihetetlen ezt kimondani, de Jim Parsonsnak azonban remek választás a szőke haj, ráadásul teljesen hidrogénszőke lett. Persze mindenkinek fura lesz a dolog első ránézésre, mivel már annyira hozzászoktunk a sorozatbeli kinézetéhez.

A színész a The Jess Cagle Show-ban el is mesélte, hogy miért változtatott a külsején.

„A karantén mindenhol változásokat hoz, és én itthon is fel akartam dobni a hangulatot. A férjemet leptem meg vele, aki jelenleg csak az én társaságomat tudja élvezni. Szóval most egy teljesen új társat kapott maga mellé ezzel az újítással”

– mondta Jim, akinek a frizuráját a videóban tudjátok jobban szemügyre venni.

A színész az Instagramjára feltöltött egy másik videót, ahol igen csak drasztikus változáson esett át a frizurája. A Netflix Hollywood című sorozatában egy kopaszodó tehetségkutató ügynököt alakít, amihez hozzá kellett igazítani a fizimiskáját.

Borítókép: CBS Broadcasting