promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy medve elkötött egy autót, majd karambolozott – videó
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A vadvilág vad világa. Elképesztő sztorik, bűncselekmények, amelyeket állatok követtek el.

Egyes állatok megmagyarázhatatlan késztetést éreznek arra, hogy a bolondját járassák az emberekkel. Ismerd meg a legnagyobb csínytevők vicces történeteit!

A medve, aki elkötött egy autót

A helyszín a Colorado állambeli Durango. Egy helyi lakos egy kisebb zűrzavarra ébredt egy reggel. Egy kocsi a postaládájának csapódott. Az egészben az a csavar, hogy a szomszéd autóját elkötő óvatlan autótolvaj egy fekete medve volt. A mackó csupán élelmet keresett magának a már indulásra kész, pár pillanatra magára hagyott járműben, de véletlenül sebességre kapcsolt, és beindult a banzáj. Harapnivalóra ugyan nem lelt, de jó kis fennforgást hagyott maga után. Szerencsére senki sem sérült meg. 

Sajnos az ominózus esetről nincsenek felvételek, de egy hasonló eseményt megörökített egy kamera:

Kávéházi lajhár

Egy Costa Rica-i kávézóba az éj leple alatt egy huncut lajhár surrant be: csendesen és lassan. A biztonsági kamerák rögzítették a hívatlan vendég vicces megmozdulásait. A lajhár lassan, de biztosan a pultot vette célba, ahol megforgatott egy forgó kijelzőtartót, majd felült egy székre is. A kávézó tulajdonosa természetesen a szőrös betörőt biztonságba helyezve visszajuttatta a vadonba. 

Galamb titkos jelekkel

2015-ben egy fiú, az indiai Manwal faluban észrevett egy galambot, amelynek testén furcsa, ember alkotta jelölések voltak. A srác a szárnyassal elviharzott a rendőrségre, ahol egy állatorvos segítségével dekódolták a jelöléseket. A titkosírás egy pakisztáni telefonszámot rejtett. A madarat Jammu régió közelében fedezték fel, ami egy politikailag vitatott terület, ezért attól tartottak, hogy a galamb akár kémkedés eszköze is lehetett. Bár a rendőrség nem akadt semmiféle kétes bizonyítékra, a galambot „gyanúsított kémnek” sorolták be.

Ottó, a polip

Ottó egy németországi akváriumban élő polip, aki bizony sok borsot tört a hely dolgozóinak orra alá. A kis rafinált polip ugyanis szándékosan elektromos áramszünetet okozott a létesítmény területén. Ezt úgy csinálta, hogy a tartály szélére lendült, és közvetlenül a tartály feletti reflektorfénybe lőtt egy vízsugarat, rövidzárlatot okozva. Ottó ezt három egymás követő éjszakán játszotta el a dolgozókkal. Kellett egy kis idő mire rájöttek, hogy ki is áll a csínytevések mögött.

(via RD.com)

Mindennap csodák, kedves történetek. Cuki balesetek, amelyek előfordulnak a természetben. Csatlakozz!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás