promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Demcsák Zsuzsa még a saját esküvőjén is riportert játszott
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem élvezte ki a pillanatot, inkább visszakérdezett az anyakönyvvezetőnél.

2020. április 24-én házasodott össze Demcsák Zsuzsa, és párja, Krishan. A műsorvezető egy nagyon nagy lagzit szeretett volna, de hát a járvány miatt erre nem volt lehetőség. Ha az egésznek vége, akkor természetesen szeretnének egy hatalmas bulit tartani. A mostani összejövetelt Demcsák Zsuzsa budai házában tartották, szigorúan a teraszon.

Zsuzsa és Krishan amúgy kiélvezik ezt a dolgot, mivel tavaly Indiában is megesküdtek.

 [[cikk]]

A műsorvezető a Mokka vendége volt, és ott árult el további részelteket az egybekelésről.

„Az esküvő meglehetősen egyszerű volt, de mégis olyan, amit gondoltunk. A belsőségessége és a meghittsége megvolt. A koronavírus miatt nem lehettek jelen a rokonaim, a gyerekeim, ez egy nehezebb ügy volt, viszont utána rögtön velük ünnepeltünk szűk családi körben. Csupán annyi luxus volt az egészben, hogy nem mi főztünk, hanem rendeltük az ételt”

– mesélte Zsuzsa, aki kitért arra, hogy miért volt fontos itthon is egybekötni az életüket. A Mokka műsorvezetője, Mádai Vivien úgy tette fel a kérdést, hogy miért volt lényeges, hogy papír legyen erről?

„Ez nagyon érdekes, de egyrészt hiszek a papírokban. Sajnos fontos. Egy dolog a szerelem, a másik a papír. Muszáj, hogy az ember racionálisan élje az életét, mert lehet itt rózsaszín ködben úszni, de nem érdemes. Viccet félretéve, én tudtam, hogy valahogy nekem más milyen érzésem lesz. Én racionális ember vagyok, míg Krishan csupa szív és lélek. Nekem teljesen más érzésem van, mióta megvan a papír. Bár eddig se voltak kétségeim, de sokkal nagyobb biztonság, nyugodtság, és az a fajta támasznak az érzése, amit az életemben nem éreztem más iránt. Ez nekem azzal a ponttal jött meg, hogy kimondtuk az igent.”

Az egész család nagyon örült az újabb egybekelésnek, de Zsuzsa azért még a ceremónián játszotta kicsit a riportert, és visszakérdezett. Hát igen, ez már a vérében van.

„Visszakérdeztem amikor kimondtuk az igent, de ez már afféle ártalom. Ahelyett, hogy hallgatnék beszélek. Visszakérdeztem, hogy komolyan? Most már akkor férj és feleség vagyunk? Ez valós? Végre sikerült? Nézett rám az anyakönyvezető hölgy és mondta, hogy igen.”

Szóval maga a műsorvezető is rájött, hogy csak szerelembe esni nehéz, összeházasodni hivatalosan már könnyű.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás