Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Végre apa lesz DJ Tiesto

Végre apa lesz DJ Tiesto

Színes

Végre apa lesz DJ Tiesto

Színes

Toronicza Péter 13:03

Az örömhírt az Instagramon jelentették be a párjával.

Az egykori trance mágus már rég nem dolgozik a műfajon belül, de hát ezt a szerepet nagyon ígéretesen átvette tőle a másik legenda, Armin van Buuren. Tiesto boldogan alkot az EDM-ben, és olyan masszív rajongó táborral rendelkezik, hogy a rajongók továbbra sem pártoltak el tőle.

A lemezlovas ott van a DJ Mag top 10-ben, és évek óta kirobbanthatatlan onnan. Bár tegyük hozzá, hogy háromszor szerezte meg az első helyet, és azt mind a trance zenéivel sikerült. 2019-ben két helyet visszacsúszva a tavalyi pozíciójához képest a nyolcadik helyen állt.

Fellépések híján most bőven lesz mivel időt töltenie Tiestónak, vagyis polgári nevén Tijs Michiel Verwestnek, mivel apai örömök elé néz. Persze így fel kell készülniük a rajongóknak, hogy ha vége a járványnak, kevesebb élő szettet fognak kapni a kedvencüktől.

A lemezlovas 2019-ben házasodott össze Annika Backes-szel, és már akkor megvolt a családalapítás gondolata kettejük között. A sztáros korkülönbség persze megvan, mivel Tiesto 51, míg a párja 23 éves.

A páros Instagramon jelentette be a hírt, hogy első közös gyermeküket várják, akinek már a nemét is tudják: kislány lesz. Tiestonak és Annika Backesnek is ez lesz az első gyermeke.

Borítókép: We Rave You