promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre apa lesz DJ Tiesto
Borítókép:  We Rave You
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az örömhírt az Instagramon jelentették be a párjával.

Az egykori trance mágus már rég nem dolgozik a műfajon belül, de hát ezt a szerepet nagyon ígéretesen átvette tőle a másik legenda, Armin van Buuren. Tiesto boldogan alkot az EDM-ben, és olyan masszív rajongó táborral rendelkezik, hogy a rajongók továbbra sem pártoltak el tőle.

A lemezlovas ott van a DJ Mag top 10-ben, és évek óta kirobbanthatatlan onnan. Bár tegyük hozzá, hogy háromszor szerezte meg az első helyet, és azt mind a trance zenéivel sikerült. 2019-ben két helyet visszacsúszva a tavalyi pozíciójához képest a nyolcadik helyen állt.

Fellépések híján most bőven lesz mivel időt töltenie Tiestónak, vagyis polgári nevén Tijs Michiel Verwestnek, mivel apai örömök elé néz. Persze így fel kell készülniük a rajongóknak, hogy ha vége a járványnak, kevesebb élő szettet fognak kapni a kedvencüktől.

A lemezlovas 2019-ben házasodott össze Annika Backes-szel, és már akkor megvolt a családalapítás gondolata kettejük között. A sztáros korkülönbség persze megvan, mivel Tiesto 51, míg a párja 23 éves.

A páros Instagramon jelentette be a hírt, hogy első közös gyermeküket várják, akinek már a nemét is tudják: kislány lesz. Tiestonak és Annika Backesnek is ez lesz az első gyermeke.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás