promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felkavaró részletek derültek ki Szilágyi István haláláról
Borítókép:  nlc.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

„Péter az apja ellen fordult, de hiába próbáltam leszedni a férjemről, ő erősebbnek bizonyult" – mesélte Humenyánszky Jolán, Szilágyi István özvegye a Ripostnak a színész halálának körülményeiről.

Amint arról beszámoltunk, 82 éves korában elhunyt Szilágyi István, akit sokan csak Lópici Gáspárként ismertek. Az eset kapcsán a BRFK Életvédelmi Osztálya Sz. Péter (azaz Szilágyi István fia) ellen emberölés bűntett gyanúja miatt indított eljárást. Most a Ripost meglátogatta az elhunyt színész özvegyét, Humenyánszky Jolánt, aki felkavaró részleteket árult el a történtekről.

„Péter vasárnap hajnalban szó szerint megőrült, mert nem tudtam kiváltani a nyugtatóját és az altatóját, amit az a pszichiáter írt fel neki, akihez rendszeresen járt. Ez okozta nála a dührohamot, aminek során először saját maga ellen fordult. A fejét az ágy karfájába kezdte verni, olyan erővel, hogy fel is repedt a homloka. Az apja ekkor avatkozott közbe: saját magától akarta megvédeni a fiunkat, de ez már csak olaj volt a tűzre. Péter az apja ellen fordult, de hiába próbáltam leszedni a férjemről, ő erősebbnek bizonyult. Ekkor rohantam ki a szomszédos kisboltba segítségért” – mesélte a bulvárlapnak Humenyánszky Jolán.

Az özvegy azt is elmondta, hogy fia évek óta pszichiáter kezelése alatt állt, és általában többet vett be a neki felírt gyógyszerekből, mint kellett volna. 

„A fiam sokszor az én gyógyszeradagomat is elvette. Valószínűleg azért vált aznap reggel agresszívvá, mert nem kapta meg a pirulákat, és jelentkeztek nála az elvonási tünetek. Nem volt pénzünk arra, hogy kiváltsuk a gyógyszereket, ezért történt ez az egész” – tette hozzá.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás