promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi: „Nem érdekel, mit beszélnek a Facebook-on”
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A fitneszguru emberségből ismét jelesre vizsgázott.

Schobert Norbi április 30-án tett közzé egy videót a közösségi oldalán, amiben arról beszélt, hogy a kistarcsai Flór Ferenc Kórház járványügyi osztálya megkereste őt, hogy segítséget kérjenek tőle, hiszen köztudott róla, hogy többször is segítette már az Országos Mentőszolgálatot is.

Norbi nem is tétovázott, egy kisebb teherautónyi szénhidrát csökkentett étel-, és italadománnyal érkezett az egészségügyi intézményhez.

„Nekünk közszereplőknek nagyon fontos a példamutatás, azért, hogy más közszereplő is ne csak kommentekben próbáljon itt buzdítani és adakozni, mert az semmit sem érne, hanem tettekkel, ténylegesen étellel és itallal tegye meg, hogy az egészségügyi dolgozókat a nehéz munkájuk során támogatja”

- fogalmazott a videóban Norbi.

A Mokkában is ennek apropójából hívták meg őt, és elmondta, hogy ez nem egy egyszeri alkalmas adakozás volt, hiszen ő folyamatosan igyekszik segíteni. Egyedül azt sajnálja, hogy bármit is tesz, az mindig rossz.

„Ugye nekem három lehetőségem van. Az egyik az, hogy nem adakozom, akkor megölnek a Facebook-on, vagy van a másik lehetőségem, amikor adakozom csendben, megölne a Facebook-on, hogy nem adakozom, és van a harmadik, amikor adakozom, kirakom a Facebook-ra, és akkor is megölnek. Tehát ha beszélsz róla, az is rossz, ha nem beszélsz róla, akkor szemét vagy, de akkor is csinálom, és most már oda jutottam, hogy nem érdekel, mit beszélnek a Facebook-on, nekem nagyon jól esik a egészségügyi dolgozók öröme”

- mondta a műsorban Norbi. A teljes beszélgetés alább tekinthetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás