Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eminemnek farkasszemet kellett néznie egy betörővel

Eminemnek farkasszemet kellett néznie egy betörővel

Színes

Eminemnek farkasszemet kellett néznie egy betörővel

Színes

Toronicza Péter 08:08

Aki mint kiderült, nem akart ellopni semmit.

Eminem nagyon védi a magánéletét, de úgy néz ki, hogy az őrült rajongókat még a saját lakásában sem tudja elkerülni. A TMZ hozta le a hírt, hogy valaki betört a rapper detroiti házába.

A gyanúsított, a 26 éves Matthew David Hughes egy burkolókövet használt, hogy betörje vele a konyhaablakot, és így bejutott a házba. A legtöbb magazin persze bulvárosra véve a figurát úgy hozta le a hírt, hogy Eminem biztonsági őrei aludtak, amikor Hughes bejutott a lakásba. Ezt azóta pontosították: a biztonsági személyzet elől volt, míg a betolakodó valahol hátul jutott be a telekre.

A betörő nézelődött kicsit, de hát bekapcsolt a riasztó, ami felébresztette Eminemet, aki a nappalijában találta meg a férfit. Az őrök ekkor már rég úton voltak a riasztó hallatán, és azonnal őrizetbe vették Hughest.

A TMZ megerősítette, hogy Matthew nem akart semmit sem eltulajdonítani a házból, és bántani sem akart senkit, csak találkozni szeretett volna élőben is a rapperrel. Ez végül sikerült, bár lehet egyszerűbb lett volna, ha ellátogat egy koncertre.

Végül az őrült rajongó a hűvösre került, és 50 ezer dollár (nagyjából 15 millió forint) óvadékkal szabadulhat, ami kicsit drágább, mint egy koncertjegy.

Borítókép: Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP