promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eminem már 12 éve nem drogozik
Borítókép:  Mark RALSTON / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ösztönző posztot is kaptunk tőle, hogy ennyi ideje tiszta.

Eminem anno komoly drogproblémákkal küzdött, és ez olyan mélységbe süllyedt, hogy majdnem életét vesztette túladagolásban. Akkor a mája, veséje, mindene leállt, és az orvosok csodálkoztak is, hogy életben tudott maradni. Akkor elhatározta, hogy kezelteti magát, mivel nem akarja emiatt tönkretenni az életét, az egészségét, és hátrahagyni a családját.

Elton Johntól óriási segítséget kapott ebben, aki afféle mentora is volt a leszokásban. Amikor a rapper úgy érezte kezd elgyengülni, akkor felhívta őt, és hosszan beszélgettek. Az énekessel belsőséges kapcsolat alakult ki köztük ez idő alatt, és azóta is jóbarátok.

Eminem elkezdett templomba járni, és a megtisztulást a sportban találta meg: edzett, és közel 30 kilométereket is futott naponta. Óriási büszkeséggel tölti el, hogy már 12 éve tiszta, és egyszer sem nyúlt semmilyen szerhez.

A 47 éves rapper már nem fél attól, hogy valaha visszaeshet, érett előadó, és igazi családapa vált belőle, akinek a gyerekei, és a zenélés az első az egészségén túl.

„Akkoriban képtelen voltam hinni abban, hogy valaki természetesen boldog lehet”

– nyilatkozta anno a rapper, aki már jobban hisz magában, mint valaha.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás