Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Idős asszony köpte le az utcán a Barátok közt színésznőjét

Idős asszony köpte le az utcán a Barátok közt színésznőjét

Színes

Idős asszony köpte le az utcán a Barátok közt színésznőjét

Színes

Helmeczi Benjamin 17:31

Valószínűleg nem Vanda a néni kedvenc karaktere a sorozatból.

Népszerű sorozatoknál előfordul, hogy a nézők túlságosan is beleélik magukat a történetbe, szó szerint elhiszik, amik ott történnek. Szulák Andrea Nyugi! Köztünk marad műsorának vendége ezúttal Kardos Eszter volt, aki a Barátok közt Vandáját alakítja.

A talkshow-ban a műsorvezető megkérdezte, hogy vajon mi volt a leghajmeresztőbb dolog, ami a fiatal színésznővel történt. Erre a válaszra viszont sem Csondor Kata, sem Trokán Péter nem számított.

„Az eset 2007 és 2008 környékén történt, BKV-val mentem éppen forgatni. Az általam megformált karakter, Vanda abszolút nem egy kedves, jó kislány. Állandóan mindent megkavar, lop, csal, hazudik, és ez a mai napig sincs másként. Szóval álltam a buszmegállóban, vártam a buszt. Egyszer csak odajött egy idős nénike hozzám, és elkezdett velem veszekedni: »Vandácska, maga mit csinált?« Miután befejezte a mondandóját, leköpött”

– mesélte Eszter a műsorban.

Az akkor még csak 16 éves lány hirtelen nem is tudta, hogy mit reagáljon a dologra, és nagyon megviselte őt. Trokán Péter viszont azt mondta, hogy inkább büszkének lennie magára, hogy a meggyőző alakítása ilyen hatást vált ki a sorozat nézőiből.

Borítókép: Life