promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez tanította meg Shakirát az igazi fenékrázásra – videó
Borítókép:  Rob Carr / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor a mester tanítja a padawant.  

A Super Bowl továbbra is az egyik legnézettebb műsor Amerikában, pont ezért igyekeznek kiszolgálni benne mindenkit: a szünetekben. A reklámok tele vannak sztárokkal, láthatjuk a legújabb filmek friss előzeteseit, a félidőben, vagyis a halftime showban pedig jön a zene. A zenét persze tehetnénk idézőjelbe, mert a látvány továbbra is fontosabb, mint hogy a minőségi muzsika legyen középpontban.

Idén Jennifer Lopez és Shakira robbantotta fel a színpadot. A kritikusok elmondták az egészet egy nagy fenékrázó-shownak, mert az volt, a közönség azonban oda meg vissza elolvadt az egésztől, és igazából ez a lényeg. A halftime shownak szórakoztatnia kell, és ez valóban szórakoztatott.

A legtöbb nagynevű előadónak nincs kedve már nagyon ehhez, mivel tényleg csak egy promó az egész, a fellépésért semmi pénzt nem kapnak. Becsülendő, hogy a két előadó úgy rázta lelkesen a fenekét, hogy ingyen, csakis a reklámért csinálták az egészet. A Forbes rámutat a cikkében, hogy alapból Lopez 2,2 millió dollárt, míg Shakira 1,6 millió dollárt szokott elkérni fellépésenként. Szóval Amerikai Futball Szövetség nem ad egy centet se az előadóknak, csak a show költségeit állja, amihez ha úgy van, még a lemezkiadók is hozzá szoktak járulni.

A fellépés végül annyira jól sikerült, hogy 1300 ember jelentette a showt kifogásolható tartalomként az amerikai médiafelügyeleti szervnél. Fülledt erotika volt a színpadon, annyi biztos. Ezt bele is szokták csempészni: tavaly Adam Levine félpucéran feszített a fellépése közben, de annyira szánalmas volt a Maroon 5 előadása, hogy a nézők inkább az ócsárolással voltak elfoglalva. Ez a történelem leggyűlöltebb halftime showja 948 ezer YouTube-os dislikekkal.

Közben előkerült egy videó, amiben történelmi pillanatnak lehet szemtanúi jó pár hónappal JLo és Shakira fellépése után. Természetesen brkukucskálhatunk a felkészülésbe, de a lényeg az elején van, amikor a fenékrázás, vagyis a twerkelés nagy mestere, Jennifer Lopez tanítja Shakirát, miképp is kell rázni a popsit.

A színpadon ez már olyan hatásosan ment, hogy milliók mozgatták a fejüket a fenekekkel együtt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás