promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Maradj haza magadnak: ByeAlex írt egy dalt a Barátok közt Alízának
Borítókép:  24.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Végül mégsem ezt adták elő, mert a többiek lehurrogták.

Vasárnap este folytatódott a Maradj haza magadnak, amiben négy hazai sztár, Dér Heni, Szabó Zsófi, ByeAlex, és Gáspár Laci napjaiba nyerhetünk bepillantást.

Az új epizódban Dér Heni bedobta az ötletet, hogy valahogy vidítsák fel a Barátok közt Alízjaként ismert Nagy Alexandrát, aki egyre nehezebben bírja a bezártságot. ByeAlex ezt annyira nem tartotta jó ötletnek, mert saját bevallása szerint nem szereti a közös énekelgetéseket, és ezt a projektet egyszerűen nem tudná komolyan venni.

A többiek mégis ragaszkodtak hozzá, hogy írjon a fiatal színésznőnek egy dalt, és Alex mindent megtett, ami tőle telt, de ahogy ő is mondta, nehéz úgy dalt írni valakiről, hogy nem is ismeri az illetőt.

Később Gáspár Laci barátjának küldte el, hogy milyen dalt hozott össze, Laci viszont úgy gondolta, hogy kellene egy refrén is bele, hogy ők is ki tudják venni a részüket a produkcióból. Alex viszont felvilágosította Lacit, hogy erre nem lehet énekelni, végül teljesen elvetették Alex ötletét, és Heni és Laci dobták össze a nótát, amit aztán együtt adtak elő Alexandrának, aki nagyon örült a meglepetésnek.

ByeAlexet később nem hagyta nyugodni, hogy talán megbántotta a színésznőt azzal, hogy látszólag nem volt partner a többiek ötletében, ezért külön üzenetben mutatta meg neki a saját dalát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás