promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Démonok között: élő közvetítés indul Amerika leghírhedtebb kísértetházából
Borítókép:  youtube.com
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Démonok között című filmet inspiráló ingatlan már évtizedek óta foglalkoztatja a paranormális jelenségek hívőit, hiszen rengeteg megmagyarázhatatlan dolog történik ott, amit most mi is megtapasztalhatunk.

Nagyon fognak örülni azok, akik imádják az igazán para dolgokat, hiszen mindenki számára megnyitja kapuit Amerika egyik legismertebb, és legfelkapottabb kísértetháza, ami egykor a Perron család tulajdonában volt. Az ő történetük ihlette James Wan népszerű horrorfilmjét, a Démonok között című alkotást, szóval ebből is kiderül, hogy valódi félelemre számíthatunk.

A Rhode Islanden található, rengeteg furcsa, hátborzongató jelenséget produkáló ingatlanból május 9-16. között egy bárki számára megtekinthető, folyamatos elő közvetítés lesz, miközben szeánszokat, és egyéb hátborzongató dolgokat tartanak ott, és a világ legismertebb parakutatói is bejelentkeznek majd.

Mintha direkt akarnák felbosszantani a „szellemeket”, de úgy látszik, hogy jól felkészültek a tulajdonosok, hiszen felszerelték kamerákkal az egész helyet, szóval tényleg úgy érezhetjük majd, mintha mi is ott lennénk a hírhedt házban.

A SlashFilm azt írja, hogy a The Dark Zone Network eseménye sajnos fizetős lesz (a bevételek bizonyos része a koronavírus-járvány elleni küzdelemre megy), de itt kaphatunk egy kis ízelítőt, hogy milyenek is a hétköznapok a feltételezett gonosz, vagy nem gonosz entitások között:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás