Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sírva könyörgött az Exatlon Hungary versenyzője – videó

Sírva könyörgött az Exatlon Hungary versenyzője – videó

Színes

Sírva könyörgött az Exatlon Hungary versenyzője – videó

Színes

Helmeczi Benjamin 07:07

Mi történt a Bajnokokkal?

Rendkívül izgalmas összecsapásokkal folytatódott csütörtökön az Exatlon Hungary. A Bajnokok és a Kihívók a Végjátékban csaptak össze egymással, azonban a pirosak dolgát nagyon megnehezítette az eddigi legkomolyabb hátrány, amit a kékek mértek rájuk.

Király Nóra már a küzdelem előtt arról beszélt, hogyha a Bajnokok elveszítik a Végjátékot, akkor ő biztos, hogy párbajozni fog.

Az elmúlt napokban valami történt a Bajnokokkal, ugyanis a Kihívók sorra mérik rájuk a csapásokat, a Végjátékban is megalázó, 10:3-as eredménnyel győzedelmeskedtek a pirosak felett.

Palik László elárulta, ki a leggyengébb statisztikájú női Bajnok versenyző, azaz kiderült, kinek kell biztosan Párbajoznia pénteken a versenyben maradásért. Mivel Busa Gabi rendelkezik a legjobb statisztikával és saját magát nem választhatja Király Nóra ellenfelének, így eldőlt: Szabó Dorka küzd meg csapattársával azért, hogy folytathassa az Exatlon Hungary-t.

Miután a Bajnokok szomorúan tértek vissza a Villába, Király Nóra egy darabig tartani tudta magát, aztán eltörött a mécses, és sírva könyörgött a csapattársainak, hogy jobban tartsanak össze. A Bajnokok közül többen megkönnyezték Nóra szavait.

Borítókép: TV2