promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ganxsta Zolee elmondta édesapja utolsó kívánságát
Borítókép:  Polyák Attila / Origo
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Belekukkanthatunk abba is, hogy mivel tölti az idejét a karanténban.

Ganxsta Zolee édesapja, Zana József március 2-án hunyt el 81 éves korában. Anno a lánya nyilatkozta, hogy a színművész mindkét veséje leállt, utolsó hetét már a Honvédkórházban töltötte, és ott is vett tőle búcsút a család. Zita azt is elárulta, hogy Zoli nagyon rosszul fogadta a hírt, és egyértelmű, hogy még most sem tudta teljesen feldolgozni, akármennyire is próbálta ezt titkolni.

Ganxsta Zolee hosszú idő után kamerák elé állt, ráadásul karantén ide, vagy oda, a saját otthonában fogadta a Mokka stábját. Zoli új kedvenc elfoglaltságot talált magának, és üres dobozokra lövöldöz légpuskával a kertjében, ezzel is levezetve kicsit a feszültségét. A rapper emellett a kutyájával és amennyit lehet, a 13 éves lányával van. Persze a karantén már neki is kezd az agyára menni.

„Nekem ez egy nagyon nehéz időszak, mert az az életem, hogy jövünk-megyünk a zenekarral. Ide megyek, oda megyek, intézkedek, most pedig ez nem nagyon van. Azt kellett kitalálni, hogy itthon mit lehet csinálni, ami szórakoztató és picit hasznos is. A hasznos kevésbé fontos az én életembe, de a szórakoztató az nagyon”

– mesélte Zoli, aki elővette a gitárt, és új dalokat ír közben, Takács Vilmossal pedig még egy friss duót is összeraktak.

A rapper nagyon közel állt édesapjához, akinek természetesen szóba került az elvesztése:

„A húgom nagyon sokat járt be hozzá, mert több ideje volt. Én léha pali vagyok, és nagyon szégyellem magam, de nem voltam bent eleget nála. Valahogy nem hittem el, hogy az én apukám valaha elmehet. A közelállókról ezt nem tudod elképzelni: mindenki meghalhat, de mi nem. Zita mondta, hogy menjünk be hozzá, akkor már nagyon nehezen beszélt, de még akkor is azt gondoltam, hogy meg fog gyógyulni. Mondta, hogy intézzek neki egy tévét, mert nem tud tévézni. Voltam ebbe a műsorba nálatok (Nicsak, ki vagyok – A rejtélyek színpada), és mondta, hogy ő ezt akarja nézni. Utána intéztünk neki egyet, és beszéltünk is telefonon, hogy megvan a tévé, nagyon klassz. Vasárnap reggel megnézte a műsort, és hétfő reggel elment.”

Zoli folyamatosan dacolt édesapjával, de mindig jó, gyakorlatilag haveri viszonyban voltak. A rapper elmesélte az interjúban, hogy ő is mindenképpen ilyen apuka akar lenni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás