promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs a szájmaszkjával szívatta az embereket – fotó
Borítókép:  NLC
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balázs túlságosan kétértelmű feliratot írt rá.

A fővárosban és a környékén kell a legszigorúbb intézkedéseket hozni a járvány visszaszorítása érdekében. Még mindig Budapesten a legsúlyosabb a helyzet – a koronavirus.gov.hu kedd reggeli adatai szerint 1305 fertőzöttet tartanak számon, míg Pest megyében 358-at.

Karácsony Gergely főpolgármester korábban bejelentette, hogy április 27-től a budapesti piacokon, kereskedelmi egységekben és a BKK járművein kötelező lesz a szájmaszk viselése. Szigorúbb intézkedéseket persze néhány vidéki város is hozott: például csak maszkban lehet kilépni az utcára Székesfehérváron vagy Siófokon.

A fővárosban, aki nem húz maszkot, azt még csak figyelmeztetik, és nem kap büntetést május 3-ig, de hétfőn szinte már mindenki tartotta magát a rendelethez, és nagyon kevés ember ment ki az utcára anélkül.

Sebestyén Balázs is kimozdult vásárolni, aki a szájmaszkjával üzenni is akart az embereknek, mivel ráírta:

„Pozitív vagyok”.

Ebben természetesen egy kis szívatás is van, mivel jelen esetben kétértelmű a szó, de persze a műsorvezető csak arra gondolt, hogy maradjon mindenki pozitív ebben a nehéz időben. Közben ezzel jól is járt, mert mindenki elkerülte.

„Ma végre kimozdultam, és elmentem egy barkácsáruházba kerti hosszabbítót venni! Te jó isten, micsoda program! Kipróbáltam a maszkomat, nem arattam osztatlan sikert, pedig a pozitív gondolkodás fontos!”

– írta a Facebook oldalán Balázs, aki természetesen fotót is mellékelt, hogy miképp nézett ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás