promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson a 71 éves anyukájával piál, aki jól be is csiccsentett – videó
Borítókép:  Dwayne Johnson / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világsztár is önkéntes karanténban tölti a hétköznapjait, és úgy gondolták az édesanyjával, hogy egy kis piálással dobják fel a bezártságot.

A Jumanji-széria, a Halálos iramban-filmek és többek között A Skorpiókirály színésze, Dwayne Johnson természetesen követi a javaslatokat, távol marad az emberektől, és otthon vészeli át ezt a megterhelő időszakot a saját, és mások biztonsága érdekében.

A 71 esztendős édesanyja, Ata is vele van, és úgy gondolták vasárnap, hogy mondanak egy toastot azért, hogy mindenki jól legyen. Persze nem meglepő módon a sztár saját tequiláját, a Teremanát fogyasztották közben, csak hogy legyen a dologban egy kis reklám is.

Dwayne viccelődött is azzal, hogy az anyukája olyan kemény, hogy nem kért semmi kísérőt, hanem csak tisztán fogyasztotta a piát. A nyelvbotlásánál meg is jegyezte, hogy nem kellett sok hozzá, máris becsiccsentett a mami, mindenesetre látni lehetett az arcán, hogy minőségi italról van szó, és még a színészt is meglepte az első reakciója:

„Szép munka!”

Biztosan örült az elismerő szavaknak Dwayne Johnson, és az már csak hab a tortán, hogy állítólag tényleg finom tequiláról van szó, amit már rengeteg fogyasztó is megerősített. Itt lehet megnézni a videót:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás