Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így néz ki napjainkban Betty, a csúnya lány rút kiskacsája – képek

Így néz ki napjainkban Betty, a csúnya lány rút kiskacsája – képek

Színes

Így néz ki napjainkban Betty, a csúnya lány rút kiskacsája – képek

Színes

BTP 08:08

Ana María Orozco alapból is egy gyönyörű színésznő.

Ana María Orozco neve akkor lett igazán ismert, amikor elvállalta Betty szerepét, a nálunk is népszerű kolumbiai telenovellában, a Betty, a csúnya lányban. A Fernando Gaitán által írt széria 1999 és 2001 között futott az RCN csatornán, Magyarországon pedig 2003-ban kezdte el adni a TV2.

A sorozat alapötlete, vagyis a modernkori rút kiskacsa sztori annyira népszerű lett, hogy még amerikai változatot is kapott Ugly Betty címmel. Az Ana által eljátszott karakter, Beatriz Pinzón Solano titkárnői állásra jelentkezik az Ecomoda divatcéghez. Betty beleszeret a főnökébe, Armandóba, aztán a 169 epizód után rájövünk, hogy a lány nem csak okos, hanem gyönyörű is.

Az biztos, hogy a készítők nagyon ügyesen csúfították el a színésznőt, aki már akkor gyönyörű volt. Kapott egy borzalmas frufrut, olyan szemüveget, amit még lehet a nagymama sem venne fel, és fogszabályzót.

Ana szépségén már akkor ájuldoztak, de hihetetlen, hogy mennyire gyönyörű most 46 évesen. Ráadásul azóta két gyereke is született, Lucrecia és Mia.

Borítókép: ¡Hola! USA