promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki napjainkban Betty, a csúnya lány rút kiskacsája – képek
Borítókép:  ¡Hola! USA
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ana María Orozco alapból is egy gyönyörű színésznő.

Ana María Orozco neve akkor lett igazán ismert, amikor elvállalta Betty szerepét, a nálunk is népszerű kolumbiai telenovellában, a Betty, a csúnya lányban. A Fernando Gaitán által írt széria 1999 és 2001 között futott az RCN csatornán, Magyarországon pedig 2003-ban kezdte el adni a TV2.

A sorozat alapötlete, vagyis a modernkori rút kiskacsa sztori annyira népszerű lett, hogy még amerikai változatot is kapott Ugly Betty címmel. Az Ana által eljátszott karakter, Beatriz Pinzón Solano titkárnői állásra jelentkezik az Ecomoda divatcéghez. Betty beleszeret a főnökébe, Armandóba, aztán a 169 epizód után rájövünk, hogy a lány nem csak okos, hanem gyönyörű is.

Az biztos, hogy a készítők nagyon ügyesen csúfították el a színésznőt, aki már akkor gyönyörű volt. Kapott egy borzalmas frufrut, olyan szemüveget, amit még lehet a nagymama sem venne fel, és fogszabályzót.

Ana szépségén már akkor ájuldoztak, de hihetetlen, hogy mennyire gyönyörű most 46 évesen. Ráadásul azóta két gyereke is született, Lucrecia és Mia.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás