Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Nagyon úgy néz ki, hogy Arnold Schwarzenegger nagypapa lesz

Nagyon úgy néz ki, hogy Arnold Schwarzenegger nagypapa lesz

Színes

Nagyon úgy néz ki, hogy Arnold Schwarzenegger nagypapa lesz

Színes

BTP 21:21

A pletykák szerint Chris Pratt és Katherine Schwarzenegger babát várnak.

Ha hinni lehet a TMZ-nek, akkor úton van a házaspár első közös gyereke, ami azt is jelentené, hogy Arnold Schwarzenegger 72 évesen végre valóban nagypapa lesz. A színésznek két fiú, és két lány gyermeke van, azonban unokát még egyiküktől sem kapott. Úgy néz ki Katherine lehet az első, aki megajándékozza eggyel.

A TMZ szerint a lány hasát Los Angelesben szúrták ki, amikor édesanyjával sétált. Amikor látta, hogy fotózzák, azonnal el is takarta azt. Az egyik legnagyobb online celeb-magazin már biztosnak mondta a hírt, de a hivatalos bejelentére még várni kell. Szóval azt se tudjuk, hogy Katherine hanyadik hónapban járhat, vagy fiú illetve lány lesz-e a Schwarzenegger-unoka.

Katnek ez egy teljesen friss élmény, Chris Pratt azonban már született egy gyermeke az előző házasságából. A színész és Anna Faris 2018-ban mentek szét, de van egy közös fiúk, Jack. Pont ezért Chris még nem igazán akart gyereket, szóval lehet nem is tervszerűen érkezik a baba.

A házaspárról persze már tavaly tudni lehetett, hogy szeretnének majd családot alapítani, de nem a közeljövőben. Arnold Schwarzeneggernek ez valóban sokat jelenthet, mivel hiába van négy felnőtt gyermeke, Chris és Kat babája lesz az első unokája.

Borítókép: Valerie MACON / AFP