Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Paris Hilton félmeztelenül köszöntette a Földet - fotó

Paris Hilton félmeztelenül köszöntette a Földet - fotó

Színes

Paris Hilton félmeztelenül köszöntette a Földet - fotó

Színes

Toronicza Péter 11:18

Felesleges bármilyen logikát keresni Paris képén.

Tegnap, vagyis április 22-én tartották meg a Föld napját, amikor a természet és a környezet megóvására hívjuk fel a figyelmet. A Föld napja mozgalom egyik jelmondata:

„Ki mondta, hogy nem tudod megváltoztatni a világot?”

Kicsit ironikus, hogy pont a koronavírus-járvány miatt nem figyelt nagyon senki, mi is volt április 22-én, azonban a Föld köszöni szépen, fellélegzett. A karantén miatt annyira visszaszorítottuk a pazarlást, és a károsanyag-kibocsátást, hogy még a Himalája csúcsai is látszódnak több száz kilométerről.

Akire a legkevésbé gondoltunk, hogy emlékezni fog a Föld napjára, az Paris Hilton. Persze önmagához képest is egy rendkívül ostoba képet sikerült posztolnia, amiben semmi ésszerűséget nem szabad keresni.

A fotó gyakorlatilag Parisről szól, mintha ő lenne a Föld istennője. Az egésznek olyan a hatása, mintha egy általános iskolás próbálgatná, mit tud kihozni a Photoshopból. Tegyük be középre Paris Hiltont, aztán persze legyen rajta a Föld, mert annak van a napja. Utána jöhet a víz, szivárvány, meg a csillagok.

Paris közben lehet a világűrbe pózol félmeztelenül, de azért felvett egy napszemüveget. Úgy néz ki megvan a Föld napja következő évi reklámarca.

Borítókép: Jean-Baptiste Lacroix / AFP