Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Így nézne ki Jennifer Lopez teljesen kigyúrva

Így nézne ki Jennifer Lopez teljesen kigyúrva

Színes

Így nézne ki Jennifer Lopez teljesen kigyúrva

Színes

BTP 22:22

Íme az énekesnő izomkolosszus hasonmása.

Jennifer Lopez, akárcsak a többi sztár, az ideje jelentős részét karanténban tölti. Közben tervezgeti az esküvőt, besegít a gyerekeinek a tanulásba, és olykor régi fotókat szedd elő a múltból. Legutóbb egy szívecskés ruhában láthattuk, amiről feltettük a nagy kérdést, hogy pocsék, vagy zseniális? Az internet népe az utóbbira szavazott, és kifejtették, hogy Lopez mindegy milyen dresszt ölt magára, mindegyikben gyönyörű.

Jelenleg azonban Jennifer Lopez témában a hasonmása miatt hangos az internet. A Jay nevezetű testépítő csak arcra hasonlít a színész-énekesnőre, mivel a teste teljesen ki van gyúrva. Maradjunk annyiban, Jennifer kisasszony nőiességben és sztárságban győzne, de egy szkander-párbajban valószínűleg alul maradna.

A teljes nevén Janice Garay nevű testépítő a texasi Houstonban él, és már korábban felfigyeltek rá a rajongók, mint JLo hasonmására.

„Először csak fürdőszobai szelfiket posztoltam, mint bárki más, aztán állandóan kérdezgették kommentben, hogy én vagyok-e Jennifer Lopez. Mindig mondtam, hogy nem, én Jay vagyok Houston-ból!”

– mesélte Janice egy ABC-s interjúban.

Persze a testépítő már inkább élvezi ezt, és ki is használja, mert így rengeteg követőt tudott szerezni magának Instagramon. Janice belsőleg persze nem fog hasonlítani JLo-ra: nem fog mikrofont ragadni, sem filmekben szerepelni – neki egyetlen szerelme marad, azok pedig a testépítő versenyek. Hát, ez bizony meg is látszik.

Borítókép: ABC13 Houston