Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kopaszra borotválta a fejét a Szex és New York sztárja

Kopaszra borotválta a fejét a Szex és New York sztárja

Színes

Kopaszra borotválta a fejét a Szex és New York sztárja

Színes

BTP 08:38

Nagyon morcosan néz így ki mindenki kedvenc színésze.

A Szex és New York rajongók valószínűleg sosem fogják elfelejteni Mr. Big karakterét, akit Chris Noth alakított a szériában. A színész nem csak Carrie Bradshaw szívét tudta elnyerni, hanem minden női néző odavolt a sármjáért.

Candace Bushnell, a Szex és New York írója anno meg is osztotta a közönséggel, hogy Mr. Biget tényleg egy valóságos személyről mintázta.

„Már nem beszélünk egymással, mivel Vermontba költözött egy lovas farmra. Sokszor eszembe jut, mivel évekkel ezelőtt, amikor még lovaim voltak, arra gondoltam, miért is ne jöhetnék össze a valódi Mr. Biggel. Akkor tökéletes lett volna, de már eltelt 20 év...”

– mesélte az írónő, és hozzá kell tennünk, hogy azóta már 24 év telt el, mert ezt még egy 2016-os interjúban nyilatkozta.

Akkor Bushnell még bizakodó volt, hogy érkezhet egy harmadik Szex és New York film, de ez valószínűleg nem fog már összejönni, így Mr. Big karakterétől is búcsúznunk kellett a második részben.

Azóta Chris Noth rengeteg sorozatban feltűnt: Titanic: Blood and Steel, A férjem védelmében, Tyrant – A vér kötelez, Eltűntek nyomában, vagy Manhunt.

Most teljesen exkluzívan láthatjuk, hogy miképp néz ki a színész, mivel ő maga posztolta ki Instagramra, hogy mennyire rövidre sikerült levágnia a haját a karanténban.

Borítókép: AP