promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Jackson műanyag műorrokat hordott az utolsó éveiben?
Borítókép:  Michael Jackson / AFP
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 2009-ben elhunyt popsztár kinézete szinte teljesen átalakult az évtizedek alatt, és most elég durva dolgok derültek ki az orra valódi állapotáról.

Michael Jackson rengeteg örökérvényű slágert tett le az asztalra, és sokan még most is a pop királyának tartják, bár az utóbbi években sok pletyka terjengett arról, hogy milyen dolgai is voltak valójában. Emiatt rengeteg rajongó fordult el tőle, mert voltak köztük tényleg sokkoló pletykák is, amiket még nem bizonyítottak ugyan, de elég félelmetesek.

Az egyik legfurcsább dolog vele kapcsolatban, az egyesek szerint az orra volt, és most a Mirror információi szerint ez nem véletlenül szúrt szemet sokaknak, ugyanis elég meglepő titok áll mögötte.

Jacko régi házvezetője szerint mindig ott volt az énekes szekrényén egy üvegnyi műanyag műorr, amik közül kedvére válogatott, majd felragasztotta őket, és sminkkel takarta, hogy a saját orra már szinte nem is létezik.

Akik látták Michael Jackson holttestét, azok szerint is csak lukak voltak az arcán orr helyett. A popsztár annak idején azt mondta, hogy csupán kétszer műtötték meg az orrát: mikor próbán elesett, és eltört, majd utána még egyszer szépészeti beavatkozásként. Ez sokak szerint hazugság, és egy Dr. Pamela Lipkin nevű szakember úgy gondolja, hogy nagyon durva állapotban lehetett már Jacko orra:

„Michael Jacksonnak egy úgynevezett végső stádiumban lévő orra volt, egy keresztre feszített orr, ami visszafordíthatatlan károkat szenvedett.”

Van, aki azt mondja, hogy direkt műttette a felismerhetetlenségig az orrát, mivel az hasonlított az apjáéra, őt pedig gyűlölte, ezért soha többé nem akarta, hogy legyen bármi is az arcán, ami rá emlékezteti. Állítólag ezért nem vállalt a koncerteken kívül megjelenéseket sem, mert félt, hogy kiderül az igazság. Akármi is volt, az biztos, hogy rengeteg megmagyarázhatatlan dolog lengi körbe Michael Jackson emlékét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás